Fotografia care a cucerit lumea, în plin ”potop” alb, arată că dragostea învinge. National Geographic n-a ratat-o!

1
1578

María de la Cruz Valdemoro lucrează la Change.org, cea mai mare platformă de petiții din lume, dar unul dintre hobby-urile ei este fotografia pentru care a fost instruită. Sâmbătă, la fel ca mulți alți colegi, a decis să-și scoată camera și obiectivul pentru a surprinde câteva dintre instantaneele irepetabile pe care furtuna de zăpadă Filomena le-a lăsat în capitala Spaniei.

Când a mers de-a lungul autostrăzii A2, pe Avenida de América, a surprins de o imagine romantică; cea a doi îndrăgostiți care voiau să-și pecetluiască iubirea sub zăpadă.

„Nu am avut timp să mă apropii de ei pentru că a trebuit să o fac de la distanță și am vrut să evit udarea teleobiectivului”, explică María în conversația cu ABC.

Nu știm dacă este un cuplu care a profitat de moment pentru a declara iubirea eternă, poate o cerere în căsătorie rece, dar romantică, sau de o acțiune tip ”paparazzi” menită să descopere o infidelitate. Cine știe…

Ideea este că, atunci când a ajuns acasă și a văzut cum a ieșit fotografia, a plecat să găsească cuplul aflat în imagine, pentru a-i dărui fotografia.

«Cred că este o amintire pe care am vrea să o avem cu toții agățată în sufrageria noastră. Atât pentru decor, cât și pentru momentul personal pe care îl poate însemna ”, justifică María.

Ajutată acum de contactele și prietenii ei, ea cere ajutor pentru a localiza acest tânăr cuplu. Dacă cineva îi poate identifica, o poate contacta pe María prin contul ei de Instagram, la @mariadelacruzvaldemoro.

În momentul de față, este foarte mândră de fotografia sa, deoarece National Geographic a inclus-o pe site-ul său drept una dintre cele mai bune fotografii ale trecerii furtunii Filomena prin Peninsula Iberică, lucru pe care ea îl consideră un triumf.

”Pentru un fotograf ca mine înseamnă cel mai mult. Este ca și cum un sportiv ar apărea în AS ”, recunoaște ea entuziasmată. Și adevărul este că dragostea adevărată învinge chiar și în mediu ostil.

Maria Velacruz – autoportret pe pagina ei de Instagram

Leave a reply