duminică, septembrie 24

FOTO. Un bolnav Covid care respiră cu ajutorul aparatului de oxigen privește din spital protestele anti-mască

Imaginea tulburătoare devenită virală
0
698

Protestul de luni seara din Brașov a fost marcat de imaginea unui bolnav Covid surprins la geamul Spitalului CFR în timp ce privește coloana de protestatari anti-restricții mărșăluind. În tot acest timp, bărbatul are pe față masca de oxigen care-l ajută să respire.

„Imagini șocante au devenit virale, luni seara, pe rețelele de socializare. Un bolnav Covid este surprins în timp ce privește de la geamul salonului de spital protestatarii anti-mască trecând prin fața spitalului unde este internat,

Episodul s-a petrecut la Spitalul CFR Brașov, unitate medicală suport Covid.”

 

Reamintim că luni seara au avut loc o serie de incidente cu violență  la încheierea protestelor anti-restricții din Capitală!

Mai mulți protestatari au atacat jandarmii care însoțeau grupul, în zona Unirii, cu pietre și sticle. Unul dintre jandarmi a fost rănit. După ce situația a fost stabilizată prin folosirea gazelor lacrimogene, mai mulți tineri au fost reținuți și duși la secția de poliție să dea declarații.

 

Protestele anti-restricții de luni seară au degenerat când cei aproximativ 100 de protestatari plecați din Piața Victoriei au ajuns în zona Pieței Unirii.

Leave a reply