FOTO. Julio Iglesias are pe cine să se sprijine la bătrânețe

0
2000

Unele fotografii îl arată pe faimosul cântăreț spaniol vizibil afectat, cu probleme de mobilitate, dar în bună companie. Imaginile au fost surprinse pe plaja privată a celebrului artist, din Punta Cana, Republica Dominicană.

Deși pe 23 septembrie va împlini 77 de ani, Julio Iglesias nu pare în condiție fizică la fel de bună ca tatăl său, Papuchi, care la această vârștă se găsea într-o stare mai bună, scriu publicațiile de profil hispanice. Dar el nu a suferit, ca și Julio, un grav accident de circulație care l-a lăsat cu sechele pe viață….

În 1992, aflat la pavilionul galițian, la Expoziția de la Sevilla din 1992, a fost surprins cumpărând multe amulete ceramice Sargadelos. ”Să vedem, dacă le pun pe întregul corp, oare mă vindecă?”, a spus el, referindu-se probabil la rănile dureroase la spate de care a suferit când și-a trântit mașina într-un gard viu, cu doar o zi înainte de a împlini douăzeci de ani.

Din imaginea de mai sus se vede că amuletele nu l-au ajutat prea mult. Însă tot din fotografiile surprinse de paparazzi se vede și că dorința sa de seducție a rămas la fel de mare. De îndată ce a pus amuletele în buzunar, Julio a început atunci să flirteze cu fiecare jurnalistă care încerca să-l abordeze. Era moștenire de la tatăl său…

Fotografiile acelui Julio șchiopătând, într-un costum de baie, publicate în programul  „Sálvame” al televiziunii Telecinco, au dat naștere unor comentarii precum „Julio Iglesias este foarte căzut” sau „este fatal” și l-au readus pe cântărețul care a cucerit sufletele a milioane de oameni în centrul atenției, după o perioadă de absență dată de izolarea provocată de pandemia coronavirus.

În poze se vede că singura sa alinare sunt cele două tinere apetisante, care îl ajută să circule. El însuși a recunoscut cândva că este un bărbat cu un picior plat și subțire, dar chiar și așa, frapează fragilitatea membrelor sale, în care se pot observa unele bandaje sau pansamente. Îmbrăcat doar într-un costum de baie negru supradimensionat, Julio se aruncă spre mare, aplecându-și greutatea pe antebrațele celor două tinere-suport, aflate în bikini. Unii s-au întrebat de ce Miranda, femeia cu care a trăit de aproape treizeci de ani, nu-i dă o mână de ajutor soțului ei, dar nu se știe dacă a fost alegerea ei sau a lui…

Cert este că Julio, pentru un motiv sau altul, nu a mai cântat în Spania de șase ani. Avea plănuit să o facă în această vară pentru a-și sărbători jumătatea de secol în muzică, dar pandemia coronavirusului l-a obligat să anuleze concertele pe care le-a planificat în Andaluzia, Alicante și Mérida, cu toate biletele au fost deja vândute.

„Mă voi retrage când mă voi retrage” , a spus Julio Iglesias, într-un interviu, în iunie anul trecut. Dar văzând cum are pe cine să se sprijine la bătrânețe, e clar că vrea să rămână încă activ și pasional ca în întreaga lui viață.

VEZI ŞI:

Video. În vizită la indienii din Chicago

Spania, ce țară! Regele-tatăl, doar bănuit de corupție, părăsește țara pentru ca regele-fiul să nu fie afectat

Leave a reply