Fost presedinte al României despre AUR: “Discursul acestui partid nu are nimic în comun cu discursul pe care îl avea Corneliu Vadim Tudor”

0
532

Fostul președinte Ion Iliescu a anunțat că s-a vaccinat împotriva Covid-19 la vârsta de 91 de ani. Acesta a anunțat că se simte bine și nu a ratat ocazia să facă remarci politice despre PSD, partidul pe care l-a condus ani la rândul și despre AUR

 

Ce spune Ion Iliescu despre PSD și despre AUR

 

Despre PSD, Iliescu spune că urmăreşte cu interes ce se întâmplă acolo şi că ar vrea mai mult de la acest partid.

“Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate, nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, a afirmat el.


Ion Iliescu s-a referit și la AUR, spunând că discursul acestui partid nu are nimic în comun cu discursul pe care îl avea Corneliu Vadim Tudor:

“Vă amintesc prima dezbatere a candidaților prezidențiali cu domnul Cîmpeanu și Rațiu. Eu chiar am resimțit cu plăcere dezbaterea aceea. Era bazată pe respect reciproc. Fiecare cu propriile opinii, dar în relație civilizată și raporturi umane normale. Din păcate azi sunt puțin…mă mir că nu s-au făcut progrese, din contră”, mai susține fostul președinte.

 

Ce a spus Ion Iliescu despre noul PSD și AUR

 

Ion Iliescu, la 91 de ani: „În politica românească nu s-au făcut progrese, ba din contră…”

În opinia lui Ion Iliescu, viața politică din România s-a schimbat foarte mult. Fostul președinte trăiește o anumită nostalgie, cu gândul la primele alegeri prezidențiale din istoria țării.

„Viață politică era mai plină de substanță. Va amintesc prima dezbatere a candidaților prezidențiali cu domnul Cîmpeanu și Rațiu. Eu chiar am resimțit cu plăcere dezbaterea aceea. Era bazată pe respect reciproc. Fiecare cu propriile opinii, dar în relație civilizată și raporturi umane normale. Din păcate, azi,  sunt puțin… Mă mir că nu s-au făcut progrese, din contră”, a mai precizat Iliescu, pentru sursa citată.

 

sursa: b1.ro

Leave a reply