Fondatorul antivirusului McAfee, reținut pentru că și-a pus chiloți tanga în loc de mască anti-COVID

0
1633

„Arestat pentru că am purtat tanga ca mască”. Așa a rezumat John McAfee, pe Twitter, detenția sa pentru câteva ore, luni, pe un aeroport norvegian. Mogulul tehnologic, fondatorul cunoscutului antivirus care îi poartă numele, se pregătea să facă o călătorie înapoi în Germania, când la un control de securitate au cerut să-și schimbe masca specială, realizată cu lenjerie pentru femei, pentru o altă certificată împotriva coronavirusului .

„Am refuzat, a fost o luptă, m-au închis”, a reacționat John McAfee pe contul său de socializare.

McAfee, în vârstă de 74 de ani, a refuzat să pună un alt tip de mască, spunând că materialul tanga este ce îl protejează cel mai mult:

„Insist că este cel mai sigur lucru disponibil pentru mine și refuz să folosesc orice altceva”.

A relatat el însuși întâmplarea, pe Twitter, și apoi, odată arestat, soția sa a preluat comunicarea pe contul lui.

Janice McAfee, soția lui John, a fost de asemenea reținută într-unul din saloanele aeroportului, dar asta nu a împiedicat-o să ia telefonul mobil al soțului și să continue să răspândească vești despre ceea ce s-a întâmplat.

Acea mască de tanga a fost ideală pentru John, deoarece, a spus ea, „nu reciclează dioxidul de carbon expirat”.

Teoria conspirației spune că, prin măștile obișnuite, îți respiri propriul CO2. Prin urmare, soția fondatorului antivirus a crezut că „a fost arestat pentru convingerile sale”.

Ea a mai adăugat că John McAfee a reușit să-i trimită șampania în timp ce era ținută în lounge-ul aeroportului. „John este singura persoană pe care o știu care poate obține șampanie în timp ce este în arest!”

Leave a reply