sâmbătă, iulie 20

Florin Daniel Goran prins cu 154 kilograme de droguri în tirul pe care-l conducea prin statul Utah

1
2693

Un cetățean de origine română, din Statele Unite, riscă până la 40 de ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Un juriu federal a pus sub acuzare, de trafic de droguri, pe Florin Daniel Goran și Caudia Marie de Marco,  ce transportau marijuana cu intenția de a o distribui.  Cei doi transportau drogurile cu un camion, când au fost opriți la intrarea în statul american Utah, pe autostrada 80, lângă Wendover. Oamenii legii au găsit aproximativ 154,6 de kilograme de marijuana în camionul comercial cu care aceștia călătoreau.

„Acest caz este unic doar datorită cantității de marijuana confiscată într-o semiremorcă. În fiecare săptămână, ofițerii de poliție din Utah interceptează o mulțime de marijuana care tranzitează autostrăzile din Utah de pe coasta de vest în puncte din est. Ofițerii din Utah interceptază, de asemenea, pachete mari de droguri care călătoresc de la est spre coasta de vest ”, a declarat procurorul american John W. Huber.

Reamintesc traficanților de marijuana care speră să se ascundă în spatele legilor statale, care permit producerea de marijuana: legea federală vă interzice  acest lucru și voi aplica aceste dispoziții ale legii în Utah. Traficanții de marijuana ar tebui să-și regândească planurile de călătorie ”, a spus Huber.

Conform documentelor, politia din Utah a  oprit pe șoferul semiremorcii în urma unei control de trafic și-a constatat că  incărcătura avea peste greutatea normală. Românul a fost identificat cu permis de conducere din statul Carolina de Nord sub numele de Florin Daniel Goran, 36 de ani. Un alt pasager din camion a fost identificat ca fiind Claudia Marie De Marco, 35 de ani, din Hermosa Beach, California.

Agentul a efectuat o inspecție de siguranță a vehicului comercial. Când agentul a deschis ușa vehiculului acesta a detectat mirosul de marijuana crudă ce venea din interiorul cabinei. Agentul a solicitat ca o patrulă Utah Highway să fie trimisă pentru investigații suplimentare.

La controlul din cabină, un sac neagru de gunoi a fost găsit în spatele scaunului șoferului, ce conținea 11 pungi cu aproximativ 1/2 kilogram de marijuana brută, în fiecare dintre ele.

Ca parte a inspecției, agentul de poliție din Utah Port of Entry a examinat materialele realizînd că  semiremorca conține o livrare de Pedialyte destinată către Columbus, Ohio. Deschizând ușa remorcii, agentul a putut mirosi marijuana. Un alt ofițer, ajuns la fața locului, a verificat cu o lanternă și a putut vedea în interior saci mari negrii de gunoi și cutii neasigurate, se arată in document.

Camionul a fost sigilat și dus, împreună cu cei doi suspecți, la biroul poliției statale din Tooele, Utah. Un ofițer al grupului de operațiuni de droguri DEA a venit pentru investigații suplimentare și a fost efectuată o verificare a cabinei și a remorcii.

Conform plângerii, remorca conținea 330 de pachete de marijuana crudă în pungi clare și negre sigilate în vid, fiecare părând a fi de pachete de aproximativ 1/2 de kilogram. Oamenii legii au găsit, de asemenea, 1.240 de cartușe de țigări electronice THC, 150 bare de ciocolată THC și 126 de pachete de comestibile THC în remorcă. Marijuana crudă a fost testată și confirmată pozitivă pentru marijuana.

Goron este acuzat de deținerea de marijuana cu intenția de a distribui, se arată în rechizitoriului. El riscă până la 40 de ani de închisoare dacă este condamnat pentru acuzațieile aduse, cu un minim de 5 ani de închisoare. Partenera lui, DeMarco este acuzată de deținerea de marijuana cu intenția de a distribui. Ea riscă, dacă este condamnată, până la cinci ani de închisoare.

 

 

1 comment

Leave a reply