duminică, iulie 21

Floriiin Călinescuuuu… își va face o nouă televizune?!

0
1165

Nu știm dacă ”doar cu mânuțele, lui, alea două” va reuși a-și trage o nouă televiziune. Nu de alta, dar după experiența politică cu acel Partid Verde, la Călinescu te poți aștepta la orice!

Însă,Florin Călinescu  cel care tocmai ce a plecat de la PRO TV, acum, la scurt timp, anunță  ”deja”că își deschide propria televiziune, este în căutare de colaboratori.

„Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producător/ producătoare. Și așa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistică și sau montaj. Voce. Vânzări. Juridic. Hr. Șoferi. Coafeze. Casting. Scenariști. Computere. Grafică. Promo. Reporteri. Și câte altele…

Puteți să trimitei cv. Materiale filmate și orice altă formă de recomadare pe pagina mea de chat a fb.

Va garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca. Va ofer garanția calității, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc.

Plus nr de telefon.Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii.2,3“, este mesajul lui Călinescu postat cu puțin timp în urmă pe pagina sa de Facebook.

Rămâne a vedea cum vor evolua… lucrurile!

Leave a reply