sâmbătă, septembrie 24

Firma mamei lui Vîlceanu, profit de 2 miliarde în anul pandemiei

0
506

Dan Vîlceanu (42 de ani), propunerea premierului pentru Ministerul Finanţelor, și-a început cariera politică la PSD, fiind președinte al tineretului Social Democrat Gorj din 2006 până în 2009. Vîlceanu este unul dintre șefii de filiale ce îl sprijină pe premierul Florin Cîțu.

A trecut apoi la PDL Gorj, unde a avut funcția de secretar executiv în perioada 2011-2012 și pe urmă președinte al PDL Gorj între 2013 și 2015. Odată cu fuziunea cu PNL, Vîlceanu a rămas la șefia filialei liberale până acum.

  • Firma mamei lui Vîlceanu, profit de 2 miliarde în anul pandemiei

Mama sa, Elisabeta Vîlceanu este asociat unic al firmei Trafo s.r.l., companie care a derulat doar în 2020 contracte de peste 1 milion de dolari cu companii de stat: CET Govora, Compania Locală de Termoficare Colterm, Complexul Energetic Hunedoara, Complexul Energetic Oltenia.

La Trafo s.r.l., Dan Vîlceanu a ocupat funcția de director economic, potrivit propriului CV.

Firma Trafo are un capital social de 1,2 miliarde de lei și are ca obiect principal de activitate ”Fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii”.

Cu cei 47 de angajați pe care i-a avut în 2020, Trafo a realizat o cifră de afaceri de peste 7 miliarde de lei și un profit de peste 2 miliarde de lei (potrivit Recom Online).

În legislatura 2016 – 2020 Dan Vîlceanu şi-a pus semnătura, în calitate de inițiator, pe 107 propuneri legislative, iar anul acesta a semnat alte 9 iniţiative,  mai scrie  si news.ro.

 

 

Leave a reply