Firea nu se face bine! Atac veninos la Niculor Dan și Ludovic Orban: ”Ați confiscat munca mea si a echipei mele. Aveți obrazul gros”

1
1278

Gabriela Firea încă nu s-a vindecat, nu după rana în stomac, ci după suferințele provocate de pierderea alegerilor în București. Aflată în campanie electorală pentru a intra în Parlamentul României, fosta primăriță de la Capitală lansează un atac veninos la adresa adversarilor politici.

Marea durere a Gabrielei Firea este Nicușor Dan. Nu suportă ideea că acesta a învins-o în alegeri, dar și mai tare o supără că noul primar general a început să scoată la iveală marile afaceri de corupție ale administrației PSD din Capitală.
Însă în afară de aceste angoase personale și de familie, Firea are un cui și împotriva celor care au preluat puterea în București și, vezi Doamne, se folosesc de ”realizările mărețe” ale epocii Firea.
Ca exemplu, Gabriela Firea pomenește de campania anti-COVID, într-o postarea pe pagina sa de Facebook, redată mai jos.

Postarea Gabrielei Firea despre Ludovic Orban și Nicușor Dan

 Cu plăcere, domnule Dan! Cu plăcere, domnule Orban! Iar ati confiscat munca mea si a echipei mele. Aveti obrazul gros! V-ati lăudat astazi cu semnarea a 3 dintre contractele de finanțare pentru proiectele STOP COVID realizate de Spitalele Burghele, Colentina si Babes, aflate în subordinea PMB (Spitalul Carol Davila a semnat deja contractul de finantare). Aceste proiecte au fost elaborate de “fosta administratie Firea”, așa cum vă place sa spuneti…
– Acceptam mulțumirile imaginare pentru că le merităm.
In sedinta CGMB din luna mai 2020, am solicitat aprobarea pentru proiectele STOP COVID de atragere de fonduri europene, prin POIM, realizate de 5 spitale aflate în coordonarea Municipalității: Spitalul Colentina, Spitalul „Victor Babeș”, Spitalul de Nefrologie „Carol Davila”, Spitalul OMF – de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, precum și unul derulate de ASSMB.
– Proiecte in valoare de peste 25 milioane euro, pentru care eu si echipa mea am muncit in pandemie, atunci cand Nicusor se ascundea prin dulapuri si Orban organiza alegeri anticipate pentru ca era doar o “gripa usoara”.
Proiectele, derulate de ASSMB în parteneriat cu spitalele, asigură decontarea sumelor deja cheltuite în Capitală pentru limitarea Covid-19, de la începutul pandemiei și până în prezent, dar și achiziții pentru dotări, aparatură, materiale sanitare și de protecție.
– Am scris în 21 septembrie 2020 premierului si ministrilor Sanatatii si Fondurilor Europene, pentru ca asteptam inca decontarile promise.
Intre timp, am asigurat fonduri in valoare de 15 milioane euro pentru achizitiile esentiale, care nu puteau astepta, am cumpărat aparate de testare performante, Real Time PCR, un Computer Tomograf dotat cu un model de Inteligență Artificială, 25 ventilatoare mobile, toate achizitii verificate de Curtea de Conturi.
– Daca ati avea o urma de onestitate, ati fi spus astazi adevarul! Cine a muncit pentru aceste proiecte, pentru aceste fonduri. Ati preferat sa iesiti cu o minciuna si sa va impaunati cu munca mea. Prevad ca asa va fi tot mandatul.

1 comment

Leave a reply