sâmbătă, septembrie 24

Firea, nemulțumită că bucureștenii nu semnează pentru demiterea lui Clotilde

1
578

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat vineri ca PSD a depus solicitare oficiala la Primaria Generala pentru a instala corturi unde sa stranga semnaturi pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand. Ciolacu a anuntat zilele trecute ca s-au strans doar 15.000 de semnaturi din cele 55.000 necesare.

„Am depus solicitare pentru instalarea corturilor unde vom stange semnaturile necesare Referendumului de demitere a primarului sectorului 1. Bucurestenii merita implicarea noastra! De 10 luni, Capitala a incaput pe mana unor iresponsabili! Niciodata acest sector nu a aratat atat de rau! Incompetentii si dezinteresatii de viata oamenilor sa plece acasa! #NuLePasaDeOameni #AuCastigatPrinFraudaSiMinciuni #CetateniiSuntAbandonati”, a scris Firea pe Facebook.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat vineri ca s-a apucat de modernizarea tuturor parcurilor aflate in administrarea sa. „Reconstruim fiecare colt din Sectorul 1”, subliniaza Armand.

„Administratia trecută era preocupata de diamante… nu de cetateni. A fost nevoie de 4 ani si sa ajung eu primar pentru ca scena din parcul Kiseleff sa fie reparata. Suna ireal dar este cat se poate de adevarat. Am schimbat zilele acestea podele rupte si am ecologizat intreaga zona. De asemenea, ne-am apucat sa modernizam toate parcurile aflate in administrarea Primariei Sectorului 1. Reconstruim fiecare colt din Sectorul 1. Toate aceste gesturi mici conteaza. #Continuam”, a anuntat Armand vineri dimineața.

De asemenea, ea a menționat  și că,  cetățenii din Sectorul 1 au acum la dispoziție o aplicație online, cu ajutorul căreia pot sesiza toate problemele din sector.

1 comment

Leave a reply