Firea concurează puternic cu Dăncilă. Care e cea mai tare gafă având-o autor pe soția primarului Pandele

0
971

Gabriela Firea dacă n-ar fi plâns, ar fi de râs politic total. Intrată haotic în febra electorală, fosta primăriță și candidată pe listele PSD pentru Parlament postează la greu pe Facebook atacuri la adresa PNL și USRPLUS.

Ieri, Firea îi certa pe Nicușor Dan și Orban că se laudă cu ”realizările mărețe” ale ei la Capitală, din vremea când a condus Primăria.

Pe seară, Gabriela Firea a declarat, la Antena 3, că premierul Ludovic Orban ar trebui să demisioneze din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială

Doar că Firea n-a aflat nici până azi că primul ministru al acestei țări numite România, în care trăiește și Firea, nu este parlamentar! 🙂

”Dacă pe 3-4 subiecte importante pentru ţară ne-am da mâna şi am lucra împreună lucrurile ar merge mult mai bine (înţelegere între partidele politice – n.r.). E interesant să vedem dacă Ludovic Orban, preşedintele PNL, va face un gest similar şi îşi va da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială”, a declarat Gabriela Firea, luni seară, la Antena 3.

Cum să fii candidat pe primul loc pe lista unui mare partid și să nu știi că premierul țării tale nu e membru al Parlamentului?!?

Declaraţia Gabrielei Firea a venit la scurt timp după ce Marcel Ciolacu anunţase pe Facebook că va demisiona cu o zi înainte de încheierea mandatului de parlamentar pentru nu beneficia de pensie specială.

Prin această gafă de zile mari, Gabriela Firea se înscrie în cursa pentru ”gafeuza” șefă a PSD.

Lider încă detașat este Viorica Dăncilă, fosta șefă a PSD și ex-premier, care a încurcat Pristina cu Podgorita. și a făcut delicul publicului pasionat de bancuri prin multe alte gafe celebre.

”Dăncilă este Bulă al anilor 20-20; La un an de guvernare, gafele ei vor depasi oficial numărul bancurilor cu Bula de pe vremea lui Ceauşescu; Spre deosebire de Dancilă, Bulă era, totusi, inofensiv si simpatic”, scria deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi, pe Facebook.

Liberalul a contabilizat geşelile gramaticale şi de exprimare ale premierului Viorica Dăncilă, apărute în spaţiul public, în timpul declaraţiilor sau conferinţelor de presă, spunând că este „adevaratul bilant al premierului Viorica „Bula” Dancila”.

VEZI ŞI:

Mesajul lui Tudor Chirilă pentru ”parlamentarii shaormiști” care defilează cu “nu port mască” și “e vrăjeală virusul”

Când justiția devine pericol public. Cazul judecătoarei Carmen Elena Chirilă, iresponsabila pentru care masca e ”botniță”

Dăncilă, dama de ”verde”? Cum devine PER aspiratorul celor mai ”roșii” PSD-iști, vopsiți în ecologiști

Leave a reply