Firea a lăsat Bucureștiul în frig, pregătind terenul unor tragedii ca la Matei Balș, iar acum folosește viețile pierdute pentru imaginea proprie!

1
3733

Gabriela Firea are o vină clară în tragedia de la Spitalul Matei Balș, soldat cu cinci vieți pierdute: ca fostă primăriță a Capitalei, a lăsat Bucureștiul în frig, obligând oamenii să recurgă la metode improvizate pentru a nu îngheța în case.

Frigul de la Spitalul Matei Balș i-a forța pe pacienți să folosească aeroterme pentru a se încălzi. De aici și până la tragedie n-a mai fost decât un pas.

În loc să dea cu subsemnatul în fața procurorilor pentru că a pus în pericol viețile oamenilor din Capitală (nici măcar nu are imunitate parlamentară pentru a fi trasă la răspundere!), Gabriela Firea vorbește cu tupeu despre vinovățiile altora și politizează un necaz național.


Într-o postare de o aroganță extremă, Firea vorbește despre vina guvernărilor liberale, când ea poartă o mare răspundere pentru situația de azi a Bucureștiului.

Citiți mesajul publicat de ea pe pagina de socializare și cruciți-vă! 

”Sfâșietor! Revoltător! O nouă tragedie îndoliază România după incendiul violent izbucnit într-un pavilion al Institutului de boli infecțioase Matei Balș. Cu imensā pārere de rāu pentru aceastā nenorocire, transmit condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața și însănătoșire grabnică celor răniți🙏
După incendiul de la spitalul județean Neamț, din noiembrie, când 12 oameni și-au pierdut viața, guvernantii au anunțat controale și măsuri drastice în toată țara, au promis că vor introduce noi proceduri pentru a preveni alte tragedii.
Dar n-a făcut nimic, nici în privința măsurilor, nici a procedurilor necesare.
Doar s-au bătut pe funcții și interese, sub paravanul pandemiei!
Realitatea crâncenă este că alte 6 spitale din România au luat foc din noiembrie și până acum, în Cluj, Mureș, Iași, Neamț, Timiș, București, practic în toată țara.
Prin urmare, drama de la Balș nu este un episod izolat. Este expresia unui eșec generalizat al guvernării liberale de a preveni incendiile din spitale în contextul tratării COVID, care implică utilizarea oxigenului, ce implică un risc de incendiu suplimentar. Spitalele iau foc în toată țara.
Este revoltător, inadmisibil ca în condițiile în care guvernarea PNL a avut toată puterea, toate resursele, a cheltuit bani cu nemiluita, în contextul în care sănătatea este prioritate extremă, românii să continue să ardă de vii în spitale.
Este rezultatul incompetenței, al nepăsării, al superficialității, care ne umple de revoltă.
E mult prea mult! Nu se mai poate! Cine răspunde pentru victime?
Câte spitale mai trebuie să ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva, ca astfel de tragedii să nu se mai repete!
Au murit prea mulți români din cauza unor incompetenți! Trebuie să spunem stop! Ajunge!
Guvernele de dreapta conduc tara de un an si 3 luni. Nu de ieri…Sunt direct și nemijlocit responsabile pentru tragediile repetate din domeniul Sănătății care puteau fi evitate, dacă se luau măsurile necesare.
Niciunul dintre marii șefi responsabili din sistemul de sănătate, în frunte cu ministrul Vlad Voiculescu, nu se mai poate disculpa.
Demisia sau demiterea se impun, nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social.
Lista spitalelor care au luat foc în ultimele 3 luni :
o 22 noiembrie – Spitalul CFR Cluj
o 4 decembrie -Spitalul Judetean Tg Mures
o 25 decembrie – Spitalul de Psihiatrie Socola
o 2 ianuarie – Spitalul Municipal Roman
o 5 ianuarie – Spitalul Gătaia, Timis, secția suport Covid
o 29 ianuarie – Institutul Matei Bals”

1 comment

  1. Bogdan Elena 29 ianuarie, 2021 at 22:31 Răspunde

    Efectele dezastrului lăsat de nenorociţii PSD-işti au început cu incendierea Spitalelor de către paroxismul lor de nătărăi.

Leave a reply