Fenechiu: „Solicitarea PSD ca Turcan să-și dea demisia este exagerată și lipsită de fair-play”

0
186

Solicitarea PSD ca Raluca Turcan să-și dea demisia din Guvern în scandalul azilelor este „cu totul inadmisibilă și nepartenerială”, spune pentru RFI liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu.

Zeci de controale au fost lansate de autorități în toată țara, în scandalul azilelor. Între timp, am asistat la primele demisii politice la nivel înalt: Marius Budăi și Gabriela Firea, ambii de la PSD. Acum, social-democrații cer ca și un ministru liberal să-și dea demisia, mai exact Raluca Turcan, care atunci când era ministrul Muncii a acreditat unul dintre azilele cu probleme din Voluntari.

Firea a demisionat din guvern și pleacă și de la șefia PSD București

Mie mi se pare solicitarea PSD exagerată, lipsită de realitate și de fair-play, datorită faptului că în momentul ăsta, să soliciți demisia unei persoane care în calitate de ministru în urmă cu ani de zile, a acreditat în baza unor informații și verificări făcute de alții un azil mi se pare cu totul și cu totul inadmisibilă și nepartenerială”, critică Daniel Fenechiu poziția PSD.

Ce mă surprinde pe mine în toată povestea asta este teoria PSD-ului că dacă de la noi au plecat unii, trebuie să plece cineva și de la PNL, nu de alta dar fiind în coaliție, trebuie să decontăm împreună un scandal care așa cum se vede, a fost generat de modul în care și-au făcut treaba alți lideri decât cei din PNL”, este de părere liberalul.

Leave a reply