sâmbătă, noiembrie 27

Femeie găsită decedată pe un câmp, la Buzău. Polițiștii fac cercetări

0
512

O femeie de 47 de ani a fost găsită moartă pe un câmp din Buzău. După opt ore în care nu a putut să ia legătura cu mama sa, fiul femeii a sunat la poliție, relatează Realitatea PLUS 

  

Imediat după apel, polițiștii s-au mobilizat și au chemat în ajutor atât jandarmi, cât și pe cei de la Acțiuni Speciale. După aproape o zi de căutări, femeia a fost găsită decedată pe un câmp. Lângă aceasta au fost găsite și câteva folii de medicamente. 

 

Polițiștii au deschis dosar penal și au început cercetările pentru a afla cauzele morții 

Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Merei au fost sesizaţi în noaptea de 18 spre 19 martie cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 47 de ani, din Pietroasele, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în jurul orei 15.00, şi nu a mai revenit la locuinţă, potrivit adevarul.ro.


Cadavrul unei femei de 47 de ani, dintr-o comună buzoiană, descoperit pe câmp. Era căutată de două zile

 foto: Adevarul.ro: comuna Pietroasele, jud.Buzău

 “În seara de 19 martie, în cadrul activităţilor de căutare şi în urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Merei au stabilit că femeia ar fi plecat spre o zonă greu accesibilă, din localitatea Dara. 

Astfel, au fost mobilizati, pe lângă efectivul secţiei de poliţie, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, de la Investigaţii Criminale şi jandarmi, în vederea acoperirii în timp cât mai scurt a zonei în care existau indicii că s-ar fi deplasat persoana.

 În cursul zilei de sâmbătă, persoana a fost găsită decedată, în zona respectivă, fiind totodată descoperite la faţa locului mai multe folii cu medicamente pentru tulburări despresive.

La o primă examinare nu au fost constatate semne vizibile ale unor acte de violenţă. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul femeii”, conform sursei adevarul.ro. 

Foto: stiripesurse.ro 

Leave a reply