sâmbătă, noiembrie 27

Fana lui Trump, terapeută școlară, arestată pentru violențele de la Capitoliu. Făcea poze cu cei așezați pe scaunul vicepreședintelui

1
1283

Christine Priola, o fostă terapeută ocupațională din Ohio, care a fost fotografiată în apropierea scaunului vicepreședintelui din camera Senatului SUA în timpul revoltei de la Capitoliu, a fost arestată, anunță The Guardian.

Anunțul a apărut pe Twitter:

ARESTATĂ: Christine Priola, un terapeut școlar care a luat cu asalt Capitolul și a ajuns pe scaunul @ VP, a renunțat la slujbă a doua zi după revoltă, spunând: ”Voi schimba căile pentru a expune răul global al traficului de persoane și al pedofiliei, inclusiv în agențiile noastre de servicii guvernamentale și pentru copii”


Potrivit documentelor depuse la Curtea Districtuală a Statelor Unite, Christine Priola, în vârstă de 49 de ani, se confruntă cu acuzații de intrare sau de rămânere într-o clădire oficială restricționată accesului public, atitudine violentă și conduită anarhistă în instituția Congresului și activități ilegale pe teritoriul Capitolului.

Priola a fost arestată de agenții FBI la casa ei, joi dimineață. În prezent se află în custodia mareșalilor americani și este programată să apară pentru o audiere în fața magistratului federal american William Baughman, joi după-amiază.

Potrivit unui bilanț al AP, peste 100 de persoane au fost acum arestate în legătură cu violența de la Capitoliu de săptămâna trecută.

După ce s-a folosit de ei în încercarea de a bloca validarea lui Biden ca președinte, Trump își dă violenții pe mâna Poliției!

Incitarea la violență împotriva Americii îl va costa scump pe Trump și pe susținătorii săi care au încălcat legea

După ce Camera Reprezentanților a votat 232 împotriva 197 pentru a-l acuza – cu sprijinul a 10 republicani – Trump a lansat o declarație video care nu menționează nimic despre punea sa sub acuzare prin impeachment, dar face un repetat apel la încetarea violențelor.

Congresul SUA a început miercuri dimineaţa dezbaterile cu privire la punerea sub acuzare a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, acuzat că a încurajat asaltul asupra Capitolului la Washington care s-a soldat cu cinci morţi.

“Niciun adevărat susținător al meu nu ar putea să susțină vreodată violența politică. Niciun adevărat susținător al meu nu ar putea vreodată să nu respecte respectarea legii sau marele nostru drapel american“, a spus el din Biroul Oval.

“Acum cer tuturor celor care au crezut vreodată în agenda noastră să se gândească la modalități de a ușura tensiunile, de a calma temperamentele și de a ajuta la promovarea păcii în țara noastră”, a spus el, citat de CNN.

La sfârșitul spotului, care a fost înregistrat de Casa Albă și nu de camerele de televiziune independente, Trump a denunțat ceea ce a numit „asaltul fără precedent al liberei exprimări pe care l-am văzut în ultimele zile”.

„Ceea ce este nevoie acum este ca noi să ne ascultăm unii pe alții, nu să ne atacăm reciproc”.

VEZI ŞI:

VIDEO Cristian Diaconescu: “România va fi mai avantajată cu Biden decât cu Trump”

DOCUMENT. Armata e cu Biden! Mișcare fără precedent la Pentagon și reprezentantul nr. 3 din Partidul Republican votează pentru acuzarea lui Trump

Politologul Cristian Pârvulescu dezvăluie: Mișcarea Qanon, ce-l sprijină pe Trump, își are originea într-un roman polițist italian

Leave a reply