luni, septembrie 27

EXCLUSIVITATE: Duce oare Facebook-ul un război ”nevăzut”, cu unii dintre jurnaliști?

4
251

Iată că, la puțin puțin timp doar, după ce site-ul  lumealibera.ro semnala faptul că ADRIAN ARTENE s-a autosesizat cu posibiltatea blocării celor de la DESCOPERĂ.RO, un alt  jurnalist autohton, GEORGE RONCEA, ne-a contactat pentru a ne semnala o altă situație  ”bizară” legată de aceeași temă: FACEBOOK și dreptul la libera exprimare!

”Am observat faptul că, F.B-ul opt blocări în opt luni, mai nou nu mă mai lasă mai mult de câteva zile între blocări. ..”  declarat în  exclusivitate, pentru site-ul nostru Roncea.


După care a mai ținut a specifica următoarele: anul trecut eram blocat 9 luni din 12, acum doar  în prima jumătate a anului am ajuns la 8 block-uri, în opt luni. Iar toate acestea, doar pentru că am scris despre termoscanare, care s-a dovedit ca e inutilă și nocivă – acestea fiind deja rezultatele cunoscute ale unui studiu, la nivel mondial”

În loc de concluzii, după astfel de exemple nu putem a nu formula o întrebare: DUCE OARE FACEBOOK-UL CEVA, UN RĂZBOI CU (O PARTE) PRESA?!

4 comments

 1. Gabriel 14 august, 2021 at 12:45 Răspunde

  Rasul lumii. Intai ca e posibil ca dumnealor sa fie blocati la cerere, pentru infomatii false si fake news. Domnule Corvin Ariciuc, exista o limita a liberei expresii cand aceasta atinge amninta santataea si integritatea societatii. Termoscanarea- nociva?!! pai si eu as fi reclamat imediat!

  • Corvin Ariciuc 14 august, 2021 at 13:44 Răspunde

   Sincer aici opiniile sunt impartite, dar mai ales dreptul la opinie este garantat. De aruncati atat de ferm cu piatra? Din cauza caldurii, cumva? Sa fim seriosi vorbeam de ideea de a NU FI CENZURATI! In rest, chiar credeti ca…SUNTETI POSESORUL ADEVARULUI ABSOLUT? Nu de alta, dar sa inteleg ce fel de ”GICĂ CONTRA” AM DE-A FACE. Ori, poate ca aveti ceva cu fata si omul Roncea. si atunci intram in alt subiect… Pana una , alta va asigur ca DREPTUL LA OPINIE E GARANTAT.CU STIMA….

  • Luca 14 august, 2021 at 13:50 Răspunde

   Mai nea Gabriele, cred ca dta studiezi subiectul unilateral. De ce nu ai protestat si la postarea cu Artenie? E acelasi lucru, pe alta tema.Eu unul cred ca domnia ta, nu prea ”agreezi” barbosii si multidiversitatea ideilor! Inainte de a posta incearca a vedea ca avem de-a face cu site-ul LUMEA LIBERA! Oare iti spune ceva sintagma?!In 90, la inceput, ”făneii” lui Ilici strigau zor grămadă… ”NOI MUNCIM, NU GÂNDIM…”! Asta să înțeleg?!

 2. George Roncea 15 august, 2021 at 11:54 Răspunde

  pentru imbecilii creduli, sectantii lui Arahat, ce se inchina la termometru…
  .

  Termoscanare – zero valoare
  …mai țineți minte răgetele lui Arahat la adresa celor care contestau măsurile sale idioate, printre care și termoscanarea obligatorie?
  Am scris despre cretineala asta, am și explicat în detaliu de ce nu este validă metoda, ba chiar este periculoasă deoarece induce un fals sentiment de siguranță, pe același model tâmpit se aliniază și obligativitatea purtării cârpelor ordinare pe post de “măști de protecție”, la fel de inutile ca o pereche de chiloți chinezești față de o bășină cu stropi oltenească.
  Am explicat chiar și riscurile termoscanării, de exemplu riscul de a speria oamenii și de a arunca aiurea la izoletele care au costa vreo 90 de milioane de euro, femei cu temperatura crescută din motive cât se poate de firești, lunare, sau persoane cu vreo stare inflamatorie oarecare, ori oameni pur și simplu leșinați de căldura de afară.
  Pagina FB de media, pe care se aflau multe mii de articole folositoare, ca și cel despre termoscanare, a fost ștearsă de Cenzură definitiv după ce am pus imagini din vechime cu Fauci alături de tatăl lui Gates, obsedatul de eugenie și “selecție” artificială a umanității, executată desigur doar de Aleși, plus încă vreo câțiva miliardari din Haita jegoasă de comuniști evrei care l-au ridicat pe Biden – am pus desigur și zeci de imagini ce probau apucăturile pedofilice ale limbricului chino-rusoilor, cât se poate de explicite.
  Gașca pedojidokommie e la putere, dar iată că încep să apară tot mai multe dovezi ce arată că erau întemeiate așa zisele teorii conspiraționiste, etichetare aplicată de securiști celor care se prind de cacaturile lor conspirative.
  A venit acum timpul studiilor științifice ce probează nu doar ce scriam eu, ci mai ales faptul că suntem conduși de niște lepre ordinare, ce-și bat joc de oameni, ce au impus măsuri arbitrare și nocive, nemernici de teapa lui Arahat& comp proptiți de javrele de securiști și milițieni, adunătură de stârpituri…
  https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2021.672698/full

Leave a reply