EXCLUSIV. Pericol pentru România: AUR, partidul lui George Simion, ar putea trece pragul electoral!

9
6209

Biserica Ortodoxă Română poate spune că face lucrarea lui Dumnezeu, dar nu spune că o face și pe a satanei. Este infiltrată în continuare cu pioni ai vechiului regim dictatorial, gen ÎPS Teodosie de la Constanța, fostul securist cu numele de cod ”Mache”.

Tot Biserica a rămas într-o relație foarte apropiată cu sora ei de la Kremlin, devenită instrument de propagandă al forțelor ex-KGB aflate sub conducerea lui Vladimir Putin.

Și mergând pe acest fir logic, Rusia folosește și falangele sale din interiorul BOR, dar trimite la atac și forțe politice noi, prin care vrea să confiște publicul credincios dar și să destabilizeze statul român, cum însuși Putin a anunțat că va face cu toate țările ”inamice”, deci și cu România.

AUR, zisă și ”Alianța Unirii cu Rusia” își joacă foarte bine rolul. Lăsată de autorități să încalce legea fără probleme, formațiunea lui George Simion și-a scos oamenii pe străzi folosind ilegal drapelul României pe care a lipit sigla AUR, a încălcat regulile privind adunările în pandemie și a lansat atacuri isterice la adresa stabilității statului român, prin discursul conspiraționist de tip ”ni se încalcă drepturile”, ”masca e botniță” ori ”Coronavirusul nu există”.

Confruntarea cu jurnalistul Mălin Bot nu le-a scăzut cota

Mălin Bot l-a prins pe George Simion în plină stradă și i-a spus de la obraz că este omul Rusie

Planul ”Alianței Unirii cu Rusia” a funcționat. Gruparea a cucerit teren public …pas cu pas teren, în ciuda încercărilor disperate ale unor jurnaliști civici cum este Mălin Bot de a le demasca strategia și ADN-ul rusofil. Detalii, AICI și AICI.

Surse din mediul politic actual spun că AUR a crescut treptat în sondajele interne ale altor partide și, la acest moment, ar avea undeva spre 5-6% din voturi.

AUR a luat electorat de la mai toate partidele, dar în special de la PMP, Pro România, USR și PNL, în această ordine.

”În sondajele noastre interne, AUR are 6%. Evident, nu ne convine câtuși de puțin. Au un discurs anti-românesc în esență, deși pozează în patrioți, conspiraționist, destabilizator și foarte periculos pentru România. Sunt cumva continuatorii planurilor lui Dragnea și Tăriceanu de a scoate România din UE prin ROMEXIT. Au creat isterie în ultima vreme, s-au asociat cu conspiraționiști și adepți ai haosului din interiorul Bisericii și sunt tolerați pe străzi, folosind ilegal drapelul național peste care au lipit ilegal sigla AUR. Nu înțelegem de ce Jandarmeria și Poliția îi tratează cu mănuși când încalcă regulile antipandemie în plină stradă”, a declarat sub anonimat, pentru LUMEA LIBERĂ, un lider PNL.

De la Securitatea la noua Securitate

ÎPS Teodosie, bun prieten cu Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, aflat în pușcărie pentru corupție

Unul dintre cei care servesc planurilor AUR în România este ÎPS Teodosie, cel care aparent apără dreptul credincioșilor la pelerinaj, dar în fapt instigă populația din Dobrogea la nesupunere civică – un atac direct la stabilitatea României.

Teodosie, fost agent al Securității, a fost susținut în acțiunea sa juridică prin care a contestat măsurile antipandemie de Diana Șoșoacă, militantă AUR cu discurs uneori isteric. Cu acest aliat, Teodosie s-a simțit plin de avânt revoluționar.

Miercuri dimineaţa, la o biserică din municipiul Constanţa, la slujba oficiată chiar de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în interiorul locaşului de cult, au participat aproximativ 40 de credincioşi, mulţi dintre ei fără a purta mască.

Spre finalul slujbei, în timpul predicii arhiepiscopului, poliţiştii şi jandarmii au sosit la faţa locului şi i-au scos afară pe credincioşi, dând şi 30 de avertismente şi 9 amenzi în valoare totală de 4.500 de lei.

Teodosie, mai tare decât statul român

În timpul slujbei de miercuri, Teodosie a primit şi vestea că judecătorii Tribunalului Constanţa i-au respins cererea de suspendare a Hotărârii 72 din 10.11. 2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă prin care pelerinajele sunt interzise în judeţul Constanţa.

Iritat de situaţie, ÎPS Teodosie şi-a întrerupt predica şi i-a acuzat pe poliţiştii care veniseră la biserică de faptul că „fac mai multă dezordine, nu ordine”, iar credincioşilor le-a spus să vină în pelerinaj la Peştera Sfântului Andrei, pe 30 noiembrie, indiferent de interdicţii, ceea ce ar putea constitui infracţiunea de instigarea publică prevăzută de articolul 368 din Codul Penal raportat la articolul 352 din Codul Penal – zădărnicirea combaterii bolilor, relatează Adevărul.

Nu este o noutate. Teodosie și-a făcut ”mâna” încă de acum câteva luni pentru ce avea să devină un plan bine pus la punct.

”În primăvară a făcut Paștile de două ori la Constanța, ca un gest de nesupunere civică față de restricțiile impuse de autorități. Acum vrea să-i ducă pe credincioși în pelerinaj la Peștera Sf. Andrei din localitatea Ion Corvin, deși municipiul Constanța și încă o duzină de localități sunt în carantină, iar județul e unul dintre cele mai lovite din țară de pandemie. Legislația în vigoare, dublată de o decizie a instanței care-i interzice asta, nu-l opresc pe ÎPS”, scrie Florin Negruțiu, pe Republica.ro.

Șiretlicul ÎPS Teodosie se regăsește în circulara de mai jos, pe care le-a trimis-o ieri tuturor protoieriilor din Eparhia Tomisului, mai dezvăluie gazetarul.

Carevasăzică, „toți preoții, personalul clerical și monahal sunt delegați în interes profesional” în localitatea Ion Corvin, la un pelerinaj nenumit astfel. De remarcat suplețea formulării și buna cârmire printre termeni, semn al unei îndelungi experiențe în scrierea notelor către autorități din partea celui care se semna la Securitate „Mache”, observă ziaristul.

Diana Șoșoacă (AUR) și ÎPS Teodosie, uniți împotriva României europene

”Nota li se adresează, prin urmare, tuturor subalternilor ÎPS Teodosie, de la preot, la țârcovnic, clopotar sau femeia de la lumânări. Ca un director de firmă, Teodosie îi „deleagă în interes profesional” să meargă la Peștera Sf. Andrei, adică îi obligă să meargă la muncă, cu declarație. Pelerinajele sunt interzise de autorități, dar mersul la muncă nu, așadar ÎPS-ul transformă peștera Sfântului în punct de lucru, iar cele câteva sute de fețe bisericești în pontatori cu legitimația de gât”, este concluzia lui Florin Negruțiu, care spune că astfel, legal, cel puțin câteva sute de oameni vor fi „la muncă” în Peștera din localitatea Ion Corvin în data de 30 noiembrie.

Așadar, Teodosie este ceea ce se numește un ”profesionist”. Nu al credinței, asta s-ar putea subînțelege, ci al altei profesii, e drept oculte, pe care și-a însușit-o în anii dictaturii și pe care acum o folosește exact împotriva țării sale, ajutat de o formațiune politică al cărei lider este ”fabricat” tot profesionist, dincolo de Prut.

Nu este singur. Are protecție de altă natură decât cea divină, altfel n-ar fi rămas în picioare în timp ce prietenul său Radu Mazăre a ajuns după gratii. Și este ajutat de un partid, la fel anti-românesc prin discurs și acțiune, care este pe cale să intre în Parlamentul României.

VEZI ȘI:

Schimbare de legislație pentru românii care vor munci în Germania. Berlinul interzice subcontractarea și ”detașarea”

9 comments

  1. Rammstein 27 noiembrie, 2020 at 16:34 Răspunde

    Sunt proaste serviciile . . până acum trebuiau să facă amintire această organizație teroristă …bine că tot ne legăm de ungurii din Ardeal și nu vedem adevărații teroriști sprijiniți de Rusia,… dacă aș fi să aleg intre unguri și scursurile astea , aș alege ungurii mei din Ardeal… așa a făcut și Mihai Viteazul…garda lui era făcută din secuii !!!!… niciodată nu a avut încredere în boierii și Popii ortodocși trădători mâna în mână cu turcii … citiți lucrarea lui Dimitrie Cantemir și va cruciți cine vindeau țările române….boierii pământeni și Popii …

Leave a reply