sâmbătă, septembrie 24

EXCLUSIV-Laurențiu Gobeajă (Lider sindicat Navalistul): ”Efectele unui protest sindical nu se văd imediat”

1
305

”Concedierea a 228 de colegi pare a fi un obiectiv pentru conducerea Damen Shipyards Mangalia și pentru Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului Claudiu Năsui” ne-a declarat liderul Sindicatului ”Navalistul”, Laurențiu Gobeajă.

La sfârșitul acestei săptămâni,  în fața Casei de Cultură, sindicaliștii au protestat ca primă măsură a formelor de protest oficiale.

Protest sindicate – Mangalia

Efectele unui protest  sindical nu se văd imediat. Am participat un număr semnificativ la protest, estimez ca peste 400 de persoane plus, aproximativ 50 de la alte sindicate, care ne-au susținut din solidaritate. 

 Nu e singurul protest organizat în legătură cu acest subiect, am mai organizat și la Ministerul Economiei o acțiune de protest, în data de 11 iunie 2021 și în fata sediului acționarului majoritar al societății SN2MAI. 

 Avem zilnic ședințe cu angajatorul pentru a identifica soluții de diminuare a nr de salariați afectați de aceasta măsură. E o procedură care necesită timp și soluțiile nu apar imediat. “ a declarat, în exclusivitate, pentru lumealibera.ro, Laurențiu Gobeajă, liderul sindicaliștilor.

 

1 comment

Leave a reply