sâmbătă, octombrie 1

EXCLUSIV CFR: Sindicatele ar fi de acord cu desfintarea ARF-ului

3
736

Sindicatele din cadrul transportului feroviar ar fi de acord cu desfintarea celor de la Autoritatea Reformă Feroviară.

Cel putin, asa a declarat, în „EXCLUSIVITATE”, pentru lumealibera.ro, Iulian Măntescu liderul celui mai reprezentativ sindicat, din transportul feroviar; acela al mecanicilor de locomotiva.

„ARF-ul este o societate muribundă și ar fi trebuit desființată de mult. Suntem singura țară, din Europa, care în cei cinci ani de la apariția acestora nu am produs nimic semnificativ. Personal, eu unul îl bănuiesc pe președintele actual al acestei autorități, că face alte jocuri, decât cele naționale” a punctat în finalul declarației sale, Iulian Măntescu.

Din exterior activitatea celor din ARF nu pare a avea vreo efervescență la nivelul instituției. Astfel, din două licitații de achiziție a materialului rulant, una a fost anulată, alta este încă nedefinitivată, contractele de servicii publice pe acest an/ actele adiționale pe 2021 lipsesc, în cazul altor activități necesare (restructurare rețea, sistem electronic de control si eliberare legitimații). Mai mult chiar,  ARF apelează în mod constant la experți și firme din exterior.

Vom reveni, în acest weekend, cu un interviu mai amplu, despre situatia „CĂILOR FERATE”, dar și despre relatia care există, în prezent, între „Ministeriabili” și „Sindicate”.

3 comments

Leave a reply