Exclusiv: Câmpulung Muscel sub ape

4
1636

Ploaia de ieri, care s-a abătut asupra urbei lui Tudor Mușatescu  a provocat inundații mari. Redacția site-ului nostru a primit, în exclusivitate, imagini de la apa care a ”cucerit” orașul, cu un comentariu, din interiorul primăriei, cu rugămintea de a îi păstra anonimatul. Lucru pe care îl și facem…

”Pentru cine nu știe Primăria Câmpulung nu are nici un angajat la situații de urgență, compartimentul a fost desființat. În schimb s-ar putea să mai angajeze un consilier pentru promovarea orașului, așa cum se anunță pe rețelele de socializare. Hai că se poate si mai rău!” ne-a trimis, în exclusivitate acesta.

Reamintim că, primăria de la Câmpulung Muscel aparține USR-ului, prin fosta jurnalistă, Elena Lasconi. Vom reveni.

4 comments

  • Luca 19 august, 2021 at 20:04 Răspunde

   Gabriel frate, daca nu cunosti, macar nu te baga… daca tot te dai cunoscator, si de TOLERANT atunci poate explici si gropile, noi, din mandatul ei, de pe bulevardul Pardon… Mai vrei a continua?!
   Si pt tine, ca poate te faci ca nu cunosti, dar primarii sunt alesi, nu numiti si… mai ales restul, ca URBEA este a tuturor. Crezi sau nu… te-ai prins?!

 1. MAITRE 20 august, 2021 at 09:47 Răspunde

  Azi aici maine dincolo este o tara frumoasa condusa de niste incompetenti pentru ca noi cei buni si cu atitudine civica corecta asteptam ,nu stiu ce asteptam ca doar moartea e sigur ca vine daca nu facem nimic.

Leave a reply