sâmbătă, octombrie 1

Eveniment public transformat în unul privat

1
281

Conform celor de la informatiademuscel.ro/, evenimentul intitulat ”Sus la munte la Muscel!”important pentru musceleni a devenit peste noapte, un spectacol privat la care pot lua parte doar acoliții administrației publice din Câmpulung.

Mai mult chiar, publicațiile din orașul de la ”Poalele Mateiașului” nu au  avut acces la acest eveniment! Nici muscelenii de rând. Se intră pe bază de invitație…Doar TVR1!

”Evenimentul ar fii trebuit sa se desfășoare la o altă locație decât ”careul” Colegiului Național Pedagogic Carol I, acolo unde, în prima seara de concurs, au fost scaune libere spre dezamăgirea tuturor. În această seara, renumitul interpret de muzică populară, Ionuț Dolănescu +împreună cu soția sa, Doinița, au făcut un live pe facebook în care invita toți muscelenii la concert. 

Administrația locală, prin cel care a organizat ”Sus la Munte la Muscel”, a anunțat că la spectacolul oferit de cei mai în vogă rapsozi din România, nu se va intra liber…ci, doar pe invitații. Mai mult, a îngrădit dreptul de a transmite live sau înregistrat, posturilor de televiziune din Muascel, altele decât celor aservite puterii, invocând drepturile în exclusivitate ale TVR1. Astfel, banii cheltuiți pe un astfel de eveniment, sunt pentru acoliții celor din primărie nici de cum pentru muscelenii de rând care ar fi fost îndreptățiți să asiste la un astfel de concert. Trebuie sa subliniem că, acest festival, a fost un eșec din prima seara….”

La finalul acestui articol se mai spune:  ”Sus la Munte la Muscel” fiind un spectacol al nostru, al muscelenilor, ideal ar fii fost ca acesta să se țină în Piața Primărie la care să poată asista tot musceleanul, tot câmpulungeanul nu numai acoliții și aserviții actualei puteri instaurate cu aproape un an de zile în urma, care nu a făcut nimic pentru noi, ci doar a semănat doar conflicte și discordie.” Vom reveni.

1 comment

Leave a reply