EVALUARE MANDAT: ”Bucureștiul era un pacient în comă ”

1
810

Primarul Capitalei Nicușor Dan a prezentat marți,  bilanțul celor zece luni de la preluarea mandatului de la Primăria Capitalei. Edilul a explicat  și că atunci când a preluat primăria, Bucureștiul era „un pacient în comă aflat la terapie intensivă”.

În același timp,  acesta a prezentat mai multe exemple absurde despre modul în care vechea administrație a avut grijă de Capitală.

Primarul Nicușor Dan a declarat că a preluat „o primărie în faliment” și că o mare parte din primele sale luni la primăria Capitalei au fost dedicate stabilizării orașului.

„Administrația ultimilor ani a fost o minciună. Bucureștiul așa cum l-am preluat era un pacient în comă la terapie intensivă. Când ai un pacient la terapie intensivă trebuie să-l stabilizezi. Cea mai mare parte a ultimelor zece luni a fost dedicată stabilizării.

Am preluat o primărie în faliment. Au fost mai multe pericole peste care am trecut. În iarnă o centrală privată în București ne-a amenințat că ne taie căldura. Am fost în pericol să nu organizăm Euro2020. Conturile noastre de investiții erau blocate. Am fost în pericol să reziliem lucrările pentru cea mai mare lucrare de investiții din București. Ar fi însemnat să dăm înapoi sute de milioane de euro. Am fi fost în pericol ca Comisia Europeană să pună în aplicare procedura de infringement pentru calitatea aerului în București”, a explicat Nicușor Dan.

1 comment

Leave a reply