Emoționantul mesaj al lui Adrian Moraru, candidatul-surpriză: ”Eu vă spun atât: se poate și la Sectorul 3! Mai bine și mai ieftin”

1
1845
Acordul dintre PNL și USR-PLUS pentru București, încheiat târziu în noaptea de vineri spre sâmbătă, a scos la iveală și o surpriză: candidatura lui Adrian Moraru la sectorul 3.

După ce PMP a fost scos din jocul marii alianțe a actualei opoziții parlamentare (prin urmare, a căzut și candidatul Mihail Neamțu), Sectorul 3 a revenit PNL, care a venit cu o mutare neașteptată: Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii, Violeta Alexandru, care este și șefa PNL București.

Moraru a condus multă vreme un ONG prestigios – Institutul pentru Politici Publice (IPP).


Într-un mesaj emoționat postat pe pagina sa de socializare, Adrian Moraru a spus că Robert Negoiță, actualul primar în funcție, nu e invincibil.

Mesajul postat de Adrian Moraru pe pagina sa de Facebook

”Tu ești cel care e candidatul? Am auzit asta de zeci de ori, de dimineață.
Da. Eu sunt. Începand de azi, sunt oficial candidatul PNL susținut de alianța USR-PLUS la funcția de primar al Sectorului 3. Sector 3, care după Primăria Generală este cel mai mare ”oraș”.
Unii mă felicită. Alții îmi spun, felicitări, domnule primar! Sau îmi spun, succes, dar nu ai șanse.
Stau pe umerii unui gigant. Nicușor așa a început și el. Cu zâmbete și compătimire. Astăzi, este omul pe care PNL și Alianta USR-PLUS îl vor propulsat fără nicio îndoială în calitatea de primar.
Și eu vă spun atât: se poate și la Sectorul 3. Se poate mai mult, mai bine, mai frumos, mai civilizat, mai repede și nu în ultimul rând, mai ieftin.
Mulțumesc Președintelui Ludovic Orban, Președintei filialei București, Violeta Alexandru, lui Antonel Tănase, președintelui PNL Sector 3 pentru susținere. Am încrederea și susținerea lor. Pe restul, desi timpul e scurt, vă conving. Unul câte unul. Pas cu pas. Reclădim România. Reclădim Bucureștiul.”

 

1 comment

Leave a reply