sâmbătă, octombrie 1

Emil Boc îi răspunde lui Orban: „Am câştigat cinci alegeri directe”

0
630

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil, Boc, îi răspunde liderului PNL, Ludovic Orban care a declarat „m-aș feri în locul domnului Boc să dau lecții politice despre managementul partidului și să fac aprecieri despre scorul politic”, acuzând primarul Clujului că prăbușit scorul alianței PDL, ocupând la acea vreme funcția de premier și președinte al PDL.

Boc îi reamintește lui Orban că el a câștigat cinci alegeri directe pentru funcția de primar al Clujului. 

Boc îi atrage atenția lui Orban că toate atacurile pe care acesta le face, afectează imaginea Partidului Național Liberal și îi solicită să pună capăt acestei situații „dacă mai ţine la acest partid”.

Primarul Clujului a precizat că a preluat preşedinţia PDL în anul 2005, atunci când PD a fuzionat cu PNL. Boc a subliniat că el a câștigat alegerile parlamentare din 2008 reușind să-i învingă pe cei de la PSD.

Emil Boc l-a acuzat pe Orban că în 2012, după criza financiară, „s-a ascuns în spatele geamurilor din Modrogan” și nu a mai candidat pentru alegerile locale pentru funcția de Primar al Capitalei.

Ludovic Orban a declarat luni seara că Emil Boc a preluat un partid aflat la peste 40% când era premier și l-a dus la 17 % în 2012. Președintele PNL a făcut această observație în condițiile în care s-a poziționat împotriva lui Ludovic Orban, acuzând lipsa de performanță a acestuia.

Leave a reply