sâmbătă, iunie 15

Emil Boc: „Am făcut și eu parte din procesul de decizie”

0
607

De joi, România are un nou Guvern condus de Marcel Ciolacu învestit cu 290 voturi din 385 exprimate, 95 împotrivă și nicio abținere.

Emil Boc, edilul municipiului Cluj-Napoca, a vorbit, la ziua live, despre noul Executiv spunând că are încredere că cele două partide, PSD și PNL, vor rezolva din problemele cu care se confruntă țara.

Cred că decizia politică luată de cele două partide este corectă. Fiecare partid și-a trimis garnitura de oameni pe care a considerat-o cea mai potrivită în Guvern. La PNL, și eu am făcut parte din procesul de decizie și cred că ne-am trimis acolo o echipă politică importantă a partidului combinată cu echipa politică din conducere, pentru a ne maximiza șansele politice și să venim în întâmpinarea marilor probleme cu care se confruntă țara.

PNL și-a asumat câteva portofolii cu greutate și importanță mare, începând cu Finanțele și continuând cu ministerele de Dezvoltare. Împreună cu partenerii de la PSD sunt convins că prioritatea momentului va fi îmbunătățirea condițiilor de trai pentru români. De asemenea, trebuie să accesăm fondurile europene care ne sunt puse la dispoziție. Am încredere că se va întâmpla asta. Cele două partide au experiența necesară”, a declarat Emil Boc.

Primarul din Cluj-Napoca a vorbit și despre cei de la UDMR, care au rămas în afara guvernării spunând că „îmi pare rău că UDMR nu este în noul Guvern”
.

Leave a reply