Efectul Dragnea: ”Plec din România”. A venit și rândul lui Chef Radu. Următorul?

0
1499

Mulți nu au crezut că, după retragerea Ordonanței 13, actuala putere va continua planul de ocupare a justiției independente. Părea atunci că Dragnea&Tăriceanu&co. și-au învățat lecțiile și nu vor mai da România peste cap. Au revenit la scurt timp la adevăratul lor ”program de guvernare”. De-atunci, s-au întâmplat multe nenorociri. Ultimul asalt a fost pornit la comanda noului ministru al Justiției, care a asmuțit controale absolut halucinante asupra DNA. În paralel, pentru a închide gura populației indiferente, guvernul Tudose a început să arunce cu bani fără acoperire, din datorie.

Semnele unei viitoare prăbușiri economice și sociale sunt tot mai clare. Iar pe acest fundal, chiar și cei mai stoici iubitori de țară cedează și folosesc singurul colac de salvare rămas încă intact: emigrarea. Ieri, doi medici neurchirurgi de renume, reveniți în țară special pentru a ajuta sistemul sanitar de acasă, au demisionat de la Spitalul Colentina din cauza dezastrului managerial provocat de primărița Capitalei Gabriela Firea. ”Străinătatea devine acum o opțiune serioasă”, a spus unul dintre ei. Mulți alții au plecat deja, din cauza umilințelor trăite în sistemul sanitar românesc. Alții se pregătesc. Azi, Hotnews a dezvăluit un nou caz de renume a zguduit opinia publică: Chef Radu Popovici, un maestru al artei culinare românești, și-a anunțat fanii că a decis să plece și el din România. De ce? A explicat franc el însuși pe pagina personală de Facebook:

Dragii mosului, va anunt oficial ca m-am hotarat sa plec din tara definitiv. Sper ca din 2018 sa nu mai prind aici decat 1-2 luni cel mult. Nu plec din motive pecuniare, ci strict din cauza modului in care este condusa Romania.
O voi lua de la capat in alt loc. Mai am 10-12 ani de activitate in fata si vreau s-o desfasor intr-un loc unde sa simt ca cetatenii sunt respectati cat de cat si unde societatea inca nu a fost cuprinsa de o metastaza morala.

Ca urmare vreau sa-mi vand afacerea, restaurantul Bistro GUXT, unei persoane interesate.
Pot vinde restaurantul cu firma cu tot, sau doar activitatea in sine. Sunt deschis spre discutii.
Imi rog prietenii, daca se poate, sa aiba amabilitatea de a da share acestui post, ca sa poata fi vazut de cat mai multe persoane.

Deocamdata pot spune urmatoarele:
Compania nu are datorii la stat sau furnizori. Restaurantul se afla de doi ani in primele 5-6 locuri pe tripadvisor.com.
Cateva date necesare daca se doreste continuarea activitatii in acelasi amplasament: suprafata totala 147 mp, bucatarie 33 mp, depozit 22 mp, un vestiar si doua grupuri sanitare. Chiria este modica, de bun simt, proprietarii destul de intelegatori.

Bucataria este utilata complet si corect pentru cele 40 de locuri, dispuse in doua saloane cu o suprafata de 42 mp. Mobilierul este de calitate si in stare foarte buna, vesela (tacamuri, pahare, farfurii) completa si de buna calitate.
Am stabilit si aprofundat relatii cu furnizori de incredere si cu o clientela loiala.

Daca se doreste pastrarea profilului in continuare, pot asigura instruirea personalului care va prelua restaurantul.
Site www.guxt.ro, pagina de FB www.facebook.com/BistroGUXT.

Mai multe detalii pe mail sau prin message oricui este interesat.

Leave a reply