E oficial: Morega, candidat! Șeful USR Gorj a recunoscut de ce: ”Bani, influență…”

1
1636

Șeful USR Gorj le-a spus colegilor că l-a adus pe Morega candidat pentru bani și influență (cu roșu)

Ceea ce organizația județeană PLUS Gorj a încercat din răsputeri să blocheze la centru, n-a mai fost posibil în cele din urmă. Capii USR din județul controlat de celebrul clan Morega l-au pus pe ginerele baronului pe locul 1 la Senat din partea alianței, iar colegii din conducerea centrală a USR au aruncat la coș plângerea publicată în exclusivitate de LUMEA LIBERĂ (vezi facsimil la finalul articolului).

Gorjenilor sătui de vechii politicieni nu le-a venit să creadă când au văzut orașul Târgu-Jiu împânzit de afișe pe care apare eternul nume Morega.


Strigător la cer este că numele Morega apare lângă sloganul electoral ”O Românie fără hoție” – baronul Morega, socrul candidatului cu același nume, fiind condamnat pentru corupție la trei ani de închisoare.

Detalii despre condamnarea fostului deputat de Gorj a publicat pe larg Hotnews.

Cosmin Morega, nepotul baronului, a ajuns primar PSD la Motru

Dan Ilie Morega controlează masiv viața politică în județ, are oameni în toate partidele și, mai nou, iată, și la USR.

Recent, prin nepotul lui ajuns primar PSD la Motru, baronul va putea privi cu jind spre bugetul de 16 milioane de euro de euro al unui oraș distrus tot de PSD.

De menționat că organizația USR Motru l-a ajutat pe Cosmin Morega-nepotul să ajungă primar, deoarece șeful USR Motru (fost șef al Poliției) are nevasta angajată la Primărie de fostul primar PSD

Acesta a scăpat însă de justiție, deoarece și procurorii din Motru au soțiile angajate la aceeași Primărie, cu ajutorul aceluiași primar.

Florea Preda, șeful USR Motru, i-a făcut jocul lui Morega. PSD i-a angajat soția la Primărie

Dar stupefiant nu e că acest clan Morega are influență la PSD sau la alte partide, ci că și-a plasat ginerele (care și-a luat numele de ”Morega” după fata baronului – asta arată că nu mișcă-n front!) pe lista USR – partidul care se declară total împotriva felului de a face politică de până acum!

Cum a ajuns Morega la USR? S-a dat de gol chiar șeful USR Gorj, Radu Miruță, într-o postare pe un grup intern.

Miruță spune negru pe alb că l-a adus pe Morega în USR pentru… influență și bani! (facsimil sus)

Ce să înțelegem din acest mesaj, că Morega și-a cumpărat loc pe lista USR?

Dacă Dan Barna a fost de acord cu așa ceva, atunci înseamnă că și la USR totul e de vânzare, inclusiv principiile.

Cei de la PLUS au încercat disperați să-l blocheze pe Morega

Redacția noastră a intrat în posesia unor documente interne aflate în posesia conducerii centrale a alianței USR-PLUS, care demonstrează, pe de o parte ruptura dintre USR și PLUS în acest caz, pe de alta – felul fraudulos prin care familia unui baron penal a penetrat listele electorale ale respectabilei alianțe USR-PLUS.
E vorba de contestația trimisă la centru de conducerea PLUS Gorj privind candidatura lui Cornel Răducanu Morega, ginerele compromisului baron cu același nume.
Din textul respectiv reiese un lucru grav, dar și hilar deopotrivă: ginerele baronului și-a luat numele soției (Morega, după fiica lui Dan Ilie Morega), dar USR a transmis la centru numele fără ”Morega”, pentru ca echipa centrală să nu afle că este vorba de cineva din familia condamnatului penal pentru corupție.
”Constatăm că dl Răducan Cornel Morega, candidat desemnat pentru funcția de deputat, este eronat menționat, fiind înregistrat sub numele incomplet și incorect (…) informații care ne fac să credem că a fost o inducere în eroare intenționată atât față de membri PLUS Gorj cât și față de membri USR în scopul de a evita legătura de familie cu controversatul om politic Dan Ilie Morega și de a-l propulsa pe primul loc la Senat după recrutare.”, scris în adresa semnată de Otilia Belcineanu, șefa PLUS Gorj.

1 comment

Leave a reply