sâmbătă, ianuarie 22

După înfrângerea de la Belgrad, Șumudică dă vina pe jucători: „Antrenez eu așa ceva?

0
163

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a reacționat după înfrângerea usturătoare suferită de campioana României cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4.

Șumudică și-a blamat jucătorii pentru golurile primite. Antrenorul campioanei României acuză cadourile oferite de jucătorii săi și crede că scenariul înaintat de elevul său, Denis Ciobotariu, care a spus că CFR poate întoarce rezultatul la Cluj-Napoca, este de domeniul Science Fiction.


Câteva declarații de la conferința de presă, de după partidă:

”Un meci în care am avut o prestație rușinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri, să primim astfel de goluri. Era un meci echilibrat, nu aveam niciun fel de problemă. Pierdem mingea foarte ușor, le dăm două goluri cadou în a doua repriză.”

”Echilibrasem partida și am luat goluri pe greșelile personale. Suntem obosiți, se vede clar, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârstă înaintată. Este greu, avem și ghinion, ieri s-a accidentat Chipciu, nu l-am avut pe Păun. Parcă s-au aliniat toate astrele împotriva noastră.”

”Steaua Roșie este o echipă așezată, mai proaspătă, echipă care a fost peste noi 1 contra 1. Noi aici am pierdut, la dueluri. Nu ne-au surprins cu absolut nimic, dar le-am făcut cadou o grămadă de ocazii. Cât trăiești, înveți ca antrenor”

Leave a reply