marți, noiembrie 30

După dobândirea unor cunoștințe pe care “nu le avea”, antivaccinistul IPS Teodosie își schimbă părerea despre vaccinul Anti-Covid

La întrebarea dacă s-a răzgândit, a răspuns: „Nu că e părerea, m-am documentat. Nu umblăm cu păreri, umblăm cu cunoştinţe solide, ştiintifice”.
1
968

După luni de zile în care a sfidat restricţiile, arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a dat de înţeles că şi-a schimbat opinia în privinţa vaccinului după ce s-a informat mai mult, iar acum studiază subiectul mai în detaliu pentru o părere avizată, în contextul unui material informativ distribuit de Patriarhia Română referitor la vaccinarea împotriva COVID-19, spune adevarul.ro

“Sunt într-un studiu foarte bun şi am gânduri pozitive. Am dobândit nişte cunoştinţe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Şi nu am fost informaţi, maine voi fi mai informat şi vă voi spune”, le-a spus IPS Teodosie jurnaliştilor, potrivit Digi 24.

La întrebarea dacă s-a răzgândit, a răspuns: „Nu că părerea, m-am documentat. Nu umblăm cu păreri, umblăm cu cunoştinţe solide, ştiintifice”.


Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a transmis într-un comunicat că un material informativ referitor la vaccinarea împotriva COVID-19 a fost distribuit tuturor ierarhilor români ortodocşi, astfel încât fiecare să-şi bazeze opţiunea pe o informare serioasă, potrivit Agerpres, citat de Digi 24.

“Patriarhia Română, Biserica Ortodoxă Română, ca şi toate celelalte Culte religioase din România, a primit Broşura informativă cu titlul: ‘Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA – Gratuită, Voluntară, Sigură’, document oficial al Comitetului Naţional de Coordonarea Activităţilor privind Vaccinarea Împotriva COVID-19 în România.

Acest material informativ a fost transmis în această perioadă tuturor ierarhilor din Patriarhia Română. În acest sens, nu în altul, Biserica se implică în absolut firescul demers de informare a clericilor şi credincioşilor ei cu privire la această vaccinare”, a spus luni Bănescu într-un comunicat remis presei.

VEZI ȘI:

Moartea lui Bogdan Stanoevici, actorul care nu credea în COVID, dar n-a avut norocul lui Garcea, Bittman&co

ABC News: Baroul New York pregătește eliminarea lui Rudi Giuliani, avocatul lui Trump. Motivația: implicat în ”tentativă de lovitură de stat”!

INTERVIU. Mihai Rusu (Europa Liberă): ”Trumpiștii sunt spălați pe creier, AUR – o mare primejdie! Cum să aplauzi moartea a 5 oameni?!”

1 comment

Leave a reply