După corupție, la Colectiv, acum și prostia ucide. România moare lent de COVID 19 cu ajutorul fabricanților de știri false

1
1407

O nouă zi cu infectări record în ultimelor 24 de ore și reacție de plastilină a clasei politice actuale, incapabile să elimine acele surse interioare de iresponsabilitate și știri false care au provocat explozia pandemiei. Totul se întâmplă într-o țară ce pare că se scufundă pe zi ce trece în haosul COVID 19.

Dar nu doar liderii politici, ziariștii portavoce sau actorii ”păpușați” din laboratoatele Matrioșka au contribuit la situația gravă actuală, care face din țară oaia neagră a Europei, ci și destui români care efectiv nu pot să gândească dincolo de veninul inoculat mediatic de maeștrii fake news.

Rețelele de socializare abundă de mesaje care invocă în continuare ”oculta” mondială, rolul lui Bill Gates sau conspirațiile de laborator, deși n-au produs o singură dovadă credibilă în sprijinul ”dezvăluirilor”.

Alin Marina (foto sus, alături de Ponta) – unul foștii oameni de comunicare pe online de la PSD trecut mai nou la Pro România – a fost descoperit de jurnaliști ca fiind sursă de ”infectare” cu știri false preluate inclusiv de PSD.

Marcel Ciolacu şi Călin Popescu Tăriceanu se joacă cu viaţa românilor (Foto: Mediafax)

Astfel, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a distribuit masiv pe Facebook fake news-ul creat de Marina, în scopul său de a ataca Guvernul, pe tema pandemiei de coronavirus. Acesta a declarat că un test pentru coronavirus costă în România „70-80 de euro, iar în Germania costă 17-18 euro”, informația complet falsă, devenită ”sursă credibilă” pentru destui ”răspândaci”, inclusiv unii cu pretenții de lideri.

Ura acestor grupări online paramilitare de sorginte teroristă devine și mai mare atunci când de partea opusă apar ”dușmani tradiționali” ai României extremiste. Noțiunea de ”terorist” trebuie și ea revizuită, căci cu ce e mai bun unul care își ucide semenii lent, prin manipulare mediatică și știri false, decât Osama bin Laden de exemplu?.

Se știe, Ungaria este o țară care ține bine sub control coronavirusul, în ciuda relației foarte apropiate dintre premierul său Viktor Orban și Vladimir Putin, liderul suprem al Rusiei cea considerată izvor de fake news anti-Europa.

Cu alte cuvinte, deși prietenă cu Moscova, Budapesta n-a adus în viața ungurilor acele surse, considerate în UE focare periculoase de știri false, care au explodat în România și au dus la indolența multor cetățeni față de măsurile de prevenție.

Însă atât le-a trebuit ”agenților COVID”! Au preluat criticile Ungariei față de situația cu adevărat gravă din România pentru a le îmbâcsi cu și mai mult prostie.

Am selectat pentru dvs. doar câteva dintre mesajele postate la finalul unui articol de pe G4Media.ro, pentru a sublinia o dată în plus că prostia lăsată liberă pe internet nu doar că infectează și consumă energiile bune ale nației, dar chiar ucide.

Așa cum pe vremea lui Ponta corupția a ucis în masă, la ”Colectiv”, tot așa mai nou obsesiile impregnate cu ingonoranță ale unora devin sursă de moarte pentru cei care pică în plasa lor.

 

Câteva mesaje la articolul cu titlulRomânia a captat atenția opiniei publice europene: Presa maghiară – Ţara vecină nu reuşeşte să controleze virusul / Presa italiană: România este unul dintre cele mai importante focare de coronavirus din Europa”

interesele, mari pana mai ieri, au devenit si mai mari, si evident la mijloc. statele vecine comploteaza sa ne izoleze astfel incat bill gates si corporatiile 5g si/sau farma sa poata experimenta pe noi fara probleme.

Italia cu 245 000 cazuri și 35 000 morți acuza România cu 41 000 cazuri și 2000 morți ca e focar de covid…

Altii cu „stavilirea” virusului – greu de gasit o prostie mai mare decat ideea asta.
Toti jurna … pardon, analfabetii isi dau cu parerea – sau invers 😉

Inca o data: NU conteaza numarul de infectari, conteaza numarul de morti, si asta in raport cu celelalte cauze de mortalitate. Iar mortii atribuiti COVID-19 sunt morti ca urmare a unui cumul de factori, contributia SARS-CoV-2 variind intre zero si foarte putin. Acei morti au murit pentru ca au avut diabet, boli cardiovasculare, alte afectiuni care compromit sistemul imunitar.
Se uita cineva la numarul de morti datorat „doar” diabetului, bolilor cardiovasculare, etc? Numai asa se poate compara corect si se poate identifica mortalitatea datorata CLAR acestui virus. Si, se uita cineva la numarul de morti datorat altor virusi in aceasta perioada (inclusiv gripa? – OK asta este intrebare cu substrat, dar va las pe voi sa va ganditi).
A facut cineva un tablou al mortalitatii totale defalcat pe unitati de timp si tipuri de cauze? Alta intrebare cu substrat, dar v-am scriu chiar eu raspunsul mai sus daca ati citit

Avem 0,000001% cazuri de covid raportat la 22 milioane si tarile vecine sunt panicate.
Ce iti e si cu marketingul asta Pharma.

Singura șansă în fața invaziei de prostie și ticăloșie generate de mesaje precum cele de mai sus rămâne efectiv lupta cu ele. Ignoranța e arma ”Covizilor” Moscovei, nu ajută. De aceea, sunt de-a dreptul salutare mesaje precum cele de mai jos, care demontează incultura și chiar imbecilitatea crasă a unor focare de fake news de tipul celor prezentate în selecția anterioară.

Pai daca ne-ati lasat singuri sa ne batem cu mamutul rus care pompeaza bani la greu in massmedia „ca virusul nu exista”. Mai avem si pe Dorneanu si Avocata Poporului mari fani ai mamei Rusia. Noi ce sa facem? E exact ca acum 50 de ani tot ne bateam cu rusii, doar ca razboiul se duce acum altfel. Cica Romania „nu poate”… Romania nu este lasata.

Rusia împrăștie fake-news-uri peste tot în lume, însă în România s-ar părea că au găsit un teren foarte roditor… Hai să nu mai dăm vina pe alții pentru slăbiciunile noastre.

Disciplina, patriotismul şi ce e un virus se învaţă la şcoală şi, pentru adultul care nu frecventează bibliotecile, la un tv didactic nu politic. Cele 80 miliarde UE permit 7% din pib la EduCultură, dar tot 2-3 % va fi, foarte probabil.

Răspunsul la aceste agenții de presă , altele decât cea pe persoană fizică a lui ViKKTATOR Orban, TREBUIE SĂ-L DEA CCR al FSN , feseneu ȘI Avocata lui Tălpăriceanu .
La noi numai ciumații se simt in apele lor în ciuma Covid ..n-ai cum să-i desparți de cimă ..ei o protejează.
Mai grav e cu pensionarii pe care aceste Hinstituții ( ff responsabile) le-au pus viața în pericol.

Ce a scris presa maghiară despre haosul COVID din România

Napi Gazdasag: Ţara vecină nu reuşeşte să controleze virusul

Infectarea cu coronavirus se extinde în România într-un ritm accelerat. Joi, recordul negativ al infecţiilor diagnosticate cu o zi în urmă a fost depăşit din nou – scrie MTI.

Conform raportului GCS în ultimele 24 de ore au fost luate în evidenţă 1.112 de noi cazuri de coronavirus şi alţi 25 de bolnavi şi-au pierdut viaţa. Astfel numărul deceselor provocate de epidemie a ajuns la 2.126, iar din momentul debutului epidemiei s-au identificat în România peste 41.000 de persoane infectate cu coronavirus.

În ultimele 24 de ore numărul celor aflaţi în carantină a crescut aproape de 4 ori: în acest moment 2.150 de persoane infectate, respectiv sosite din ţări unde este prezentă epidemia se află în carantină la domiciliu sau în spaţiile desemnate de autorităţi, aşteptând trecerea perioadei latente a bolii.

După o pauză de peste două săptămâni marţi a intrat în vigoare legea carantinei care garantează o bază juridică pentru izolarea persoanelor suspectate de infectare.

1 comment

  1. Ana 25 iulie, 2020 at 16:58 Răspunde

    Escroc si nemernic că-și PONTA. Incinta numai la ura si la nerespectarea legilor ,vor citi mai MULTI morti ,lui PONTA ai plac morti,Nu le pasa de copiii si de nepotii lor..

Leave a reply