vineri, octombrie 7

Drulă: ”Un plan lipsit de demnitate, îi forțează să devină traseiști”

0
364

Circa 11 parlamentari din cei 80 de parlamentari USR vor demisiona din partid și se vor înscrie în viitorul partid fondat de Dacian Cioloș, au declarat pentru G4Media surse politice. Demisiile vor veni treptat, nu toate deodată.

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a confirmat marți într-o declarație de presă că ”sunt câțiva colegi care nu mai doresc să continue, sunt puțini relativ la cei 80 de parlamentari USR”.

Drulă l-a atacat pe Dacian Cioloș, pe care l-a acuzat că instrumentează plecarea parlamentarilor USR. ”Ce urmează să vedeți în următoarele zile e un plan gândit și executat de Cioloș, un plan lipsit de demnitate, în care îi folosește pe acești oameni ca să câștige prin distrugere. E un gest nedemn, îi forțează să devină traseiști.

Proiectează această lipsă de demnitate asupra unor oameni aleși în acest proiect. Am înțeles din februarie că lui Cioloș îi lipsește dorința de a construi. Dacă nu poate depune acest efort de construcție, decența ar trebui să îi spună măcar să se retragă. El alege un efort de distrugere. Se mai separă apele câteodată în opoziție”, a spus Drulă în conferința de presă de la Parlament.

Lista parlamentarilor USR care au demisionat sau urmează să demisioneze din partid pentru a se alătura partidului Reper:

 1. Cosmin Poteraș
 2. Cristina Camelia Rizea
 3. Oana-Alexandra Cambera
 4. Monica Berescu
 5. Lóránt-Zoltan Sas
 6. Alin Prunean
 7. Ion Dragoș Popescu
 8. Simina Tulbure
 9. Daniel Toda
 10. Cristian Ichim
 11. Andrei-Răzvan Lupu

Leave a reply