Drulă: „Cresc taxele pentru cei care muncesc part-time”

0
629

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că prin aplicarea, începând de luni, a măsurii creşterii taxelor pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu „socialismul cu epoleţi bagă mâna adânc în buzunarul celor care muncesc onest”, adăugând că soluţia corectă pentru România ar fi „tăierea sinecurilor, reducerea cheltuielilor cu clientela de partid, grija faţă de banul public”.

„De azi, cresc taxele pentru cei care muncesc part-time sau pe cont propriu. După ce PNL a promis în campanie că nu va creşte nicio taxă. Şi tot astăzi PNL şi PSD au ajuns la 17.000 de noi angajaţi la stat. Socialismul cu epoleţi bagă mâna adânc în buzunarul celor care muncesc onest ca să aibă bani pentru sinecuri de partid.

Mediul privat a dus greul în pandemie, iar acum statul nesimţit al specialilor tot pe el pune greul. Soluţia corectă pentru România: tăierea sinecurilor, reducerea cheltuielilor cu clientela de partid, grija faţă de banul public”, a afirmat Cătălin Drulă, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, potrivit  agerpres.

Leave a reply