Drulă: „Am reuşit să schimbăm politica din România”

0
103

Cei şase candidaţi la preşedinţia USR au prezentat marţi seara, în cadrul unei dezbateri transmise on-line, motivele pentru care vor să conducă partidul, invocând realizările formaţiunii, dar şi necesitatea unui „restart” sau a reconstruirii unei „culturi a compasiunii şi a prieteniei”.

Cătălin Drulă, preşedinte interimar al USR, a apreciat că, în cei şase ani de la înfiinţare, partidul a reuşit să schimbe politica din România, membrii acestuia fiind „singurii care cred în modernizare” şi în actul de administraţie publică în slujba poporului.

„Se fac aproape şase ani de când am intrat în politică şi m-am gândit puţin – şi vă cer şi vouă să faceţi exerciţiul acesta – la ce am reuşit noi. Şi dacă ne distanţăm un pic, o să ne dăm seama că am reuşit ceva istoric, am reuşit să schimbăm politica din România şi când schimbăm politica, schimbăm România şi pentru asta eu vă sunt recunoscător tuturor – şi celor care nu mai sunt în USR, şi celor care au venit din PLUS, şi celor care se înscriu în continuare în zilele acestea în partid – tuturor celor care au contribuit la această mişcare. (…) Suntem singurii care credem în modernizare, în schimbarea lucrurilor şi în actul de administraţie publică ca unul în slujba poporului, în serviciul public”, a spus Drulă.

Leave a reply