sâmbătă, ianuarie 28

Dragnea recunoaşte că există un nou proiect politic care l-ar tenta: Alianţa Pentru Patrie

0
834

Într-o emisiune la Realitatea Plus, duminică seara,Liviu Dragnea recunoaşte că există un proiect politic deja înregistrat şi care îl interesează se numeşte ALIANŢA PENTRU PATRIE

Alianţa pentru  Patrie s-a născut din faptul că, populaţia nu mai suportă ca resursele naturale să nu mai fie folosite de către România. Iniţiatorii acestui proiect se bazează pe un naţionalism economic. Acest partid trebuie să facă un program de guvernare şi să se bazeze pe un sector unde România poate performa, în speţă agricultura…” a declarat ex liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Mica industrie, în prima fază si mai apoi marea industrie, România are un potential extraordinar în turism, puţină lume mai ştie de potenţialul turismului balnear,  sau ecologia  şi sunt sectoare unde România poate excela.

Nu-mi mai este demult teamă, încă din 2016, şi să pot destructura această structură. Da am făcut multe greseli, dar exista o greseala pe care nu ma facut-o, aceea de a-mi iubi tara. Partidul va fi condus de un consiliu de conducere”   a mai ţinut a adăuga Dragnea.

Leave a reply