miercuri, ianuarie 19

Dragnea infectat cu COVID sau frumusețea de cal înghițit de groapa din drum? Teleormania șochează iar România

0
783

Două știri legate de județul Teleorman au făcut, duminică, înconjurul presei: Liviu Dragnea a fost depistat pozitiv la testul COVID și un cal de toată frumusețea a fost înghițit de o gură de canalizare dintr-o comună din județul de unde provine actualul condamnat de la Rahova.

Așadar, care din cele două titluri contează mai mult? Sau care e mai ”interesant”?

Incidentul din urmă a avut loc în comuna Bragadiru din Teleorman, în data de 3 decembrie. În imagini se poate vedea cum un cal, înhămat la o căruţă, a căzut într-o gaură săpată în stradă şi a rămas blocat.


Din fericire, în ciuda imaginilor dramatice, calul a scăpat nevătămat.

Primarul comunei a precizat că recent, acolo fusese o avarie la reţeaua de alimentare cu apă şi în urmă cu o săptămână fusese montată conducta de canalizare, iar gropile erau împrejmuite cu o bandă de avertizare. Căruţaşul, în vârstă de 84 de ani, a dat, însă, la o parte banda şi a intrat cu calul în zona interzisă. Poliţia spune că acesta nu este singurul incident. Tot în aceeaşi groapă şi o maşină a rămas blocată.

Slavă Domnului că frumusețea de animal nu și-a rupt gâtul în groapa de canalizare! Și la fel putem spune că nu era niciun motiv de fericire pentru nimeni ca Liviu Dragnea să fie afectat mai rău de infectarea cu coronavirus, pentru că starea lui nu e tocmai rea, deși a fost infectat.

Dar dacă tor vorbim de două ori de Teleorman, să tragem o linie comună: nu întâmplător Liviu Dragnea trăiește boala momentului la penitenciar în ziua în care caii sunt înghițiti de gropile județului pe care l-a condus ani la rând. Un loc care a ”exportat” numele de Teleormania în întreaga țară atunci când fostul ”căpitan de județ” pornea opearațiunea ROMEXIT – scoaterea României din UE, pentru a o transforma într-un teritoriu care să semene cu cel de unde provenea fostul baron.

Dacă hoția n-ar fi fost la putere în Teleorman, azi n-am mai fi vorbit de calul îngropat în canalizarea din Bragadiru. Și probabil nici de Dragnea și COVID la Rahova. Pentru că un Liviu Dragnea interesant să astupe gropile din județ ar fi fost un politician fără risc de corupție. Ceea ce l-ar fi ținut și el departe de ”groapa” de la Rahova, și pe cal deasupra drumului teleormănean…

Sursa: Facebook/Cezar Cristian Fanaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEZI ŞI:

Ce spune Mircea Coșea despre acuzațiile aduse de PSD lui Florin Cîțu cum că a îndatorat România

”Fauna” AUR la Cotroceni: trădători, bătăuși, circari, scandalagii. George Simion, de mână ”pe sub masă” cu baronii PSD

Interviu BBC: „Vom avea soldați-roboți și roboți-soldați. 70% din oameni trăiesc în Facebook sau Twitter. Controlezi mintea, ai puterea”

BREXIT. Pericol de criză alimentară în Marea Britanie. Coadă imensă de TIR-uri, supermarketurile fac provizii, populația se teme

 

 

 

 

Leave a reply