vineri, octombrie 22

Dragnea – cu un picior în libertate. Când ar putea fi eliberat fostul lider PSD

Cum se simte Dragnea in prezent
0
884

Liviu Dragnea ar putea fi liberat din închisoare la sfârșitul lunii mai. Fostul lider PSD face față cu greu presiunii psihice

 

“Liviu Dragnea ar putea fi liberat condiționat din închisoare la sfârșitul primăverii. Avocatul fostului lider PSD a oferit noi detalii despre starea în care se află această, cât și despre demersurile legale pe care urmează să le întreprindă”, conform b1.ro

 

“Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur și simplu disperat de manieră de a-i obstrucționa drepturile. La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată,” a declarat Flavia Teodosiu, la România TV.

 

 

Fostul politician se află încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, unde execută o pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.


 

Liviu Dragnea are probleme de sănătate

Codrin Ștefănescu, prietenul politicianului, a atras de mai multe ori atenția că Liviu Dragnea are probleme de sănătate care îi fac traiul dificil.

 

Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el!

 

Ce probleme de sănătate are Liviu Dragnea

 

Apropiați lui Liviu Dragnea spun că fostul lider social-democrat suferă de o dublă hernie de disc, iar apropiații lui se plâng că nu este îngrijit cum trebuie, motiv pentru care, în ultima perioadă, starea lui s-a înrăutățit. Fostul președinte al Partidului Social Democrat ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a se vindeca de afecțiunea care îl chinuie.

Leave a reply