”Dracula”-Grindeanu sare la gâtul lui Cîțu: ”Țopăie pe Facebook”. Ministrul Finanțelor l-a demascat pe autorul OUG 13

2
1485

Sorin Grindeanu seamănă perfect cu Dracula. Nu doar ca ”look”, ci mai ales când ”suge” sângele democratic al poporului, cum a fost atunci când a întors România cu fundul în sus prin adoptarea Ordonanței 13.

Nervos că Florin Cîțu a postat pe Facebook un atac la Grindeanu, Ciolacu&co., acuzați că pregătesc salvarea lui Dragnea și întoarcerea la jaful bugetar dintre 2016 și 2019, Grindeanu s-a repezit la gâtul ministrului Finanțelor ca un veritabil vampir însetat de lichid vital politic tipic PSD-ist.

În loc să ceară iertare românilor pentru felul în care el, Dragea și Florin Iordache au înțepat organismul justiției prin OUG 13, Sorin Grindeanu l-a comparat, duminică, pe ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, cu Nero, solicitându-i să vină „repejor” cu proiectul de buget în Parlament.


„Prima condiţie pentru a discuta despre dezvoltare este ca în fruntea statului, în Guvern, să existe oameni competenţi şi responsabili, oameni care înţeleg situaţia extrem de gravă cu care ne confruntăm. România nu poate progresa, atâta timp cât are un Nero la Finanţe, care ţopăie pe Facebook”, a precizat Grindeanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PSD.

El a menţionat că programul de guvernare al PSD este public şi că din acesta reiese că social-democraţii nu vor creşte taxe şi impozite în următorii patru ani.

„Îl somez pe domnul Cîţu, care a fugit din Parlament, să vină să le spună românilor cu cât va creşte taxele şi impozitele pe anul viitor, cu cât va creşte TVA”, a subliniat Grindeanu, citat de Agerpres.

El a apreciat că, în acest an, autorităţile locale „au fost lăsate de Guvern să lupte singure cu pandemia” şi că în multe locuri aceasta a dus la tăierea investiţiilor şi la frânarea dezvoltării.

„Nu s-a semnat niciun contract major de dezvoltare. Tot ce s-a făcut anul acesta sunt proiecte din perioada PSD”, a mai spus Grindeanu, într-un delir populist și arogant specific celui care nu are nicio jenă pentru răul făcut românilor pro-europeni.

Postarea lui Cîțu despre tentativa de jaf pusă la cale de PSD cu Ciolacu, Grindeanu&co.

Florin Cîţu, ministrul de Finanţe

”Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13!

Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD .
Grindeanu “Ordonanță 13” a prezentat programul PSD făcut de Darius Valcov care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando “Varadero” Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114.
Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day.
Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD iar Iordache la Consiliul Legilsativ.
Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul!
Vă urma …(mai pe seară, vă arat ce proiect a readus în programul de guvernare vâslașul lui Dragnea, Ciolacu “Ecologistul”)”
Ministrul de Finanțe a postat, sugestiv, pe pagina lui, o captură după textul OUG 13, aprobat de fostul premier Sorin Grindeanu, revenit pe cai mari la vârful PSD.
Ordonanța 13 a fost întocmită de Florin Iordache, ajuns șef al Consiliului Legislativ alături de George Dircă (USR).
Acesta din urmă nu și-a dat demisia nici până azi, în ciuda faptului că simpatizanții USR au ieșit masiv în stradă împotriva OUG 13.

2 comments

Leave a reply