Dosar penal colaboratoarei AUR care a încercat să intre în Parlament cu gloanțe

Poliția Capitalei a deschis un dosar de cercetare penală în cazul colaboratoarei AUR care a încercat să intre în Palatul Parlamentului cu patru gloanțe ce păreau la prima vedere că au fost folosite.

Poliția Capitalei transmite că în acest caz cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Incidentul de securitate a avut loc de dimineață, când colaboratoarea AUR a fost oprită la intrarea în Palatul Parlamentului, după ce reprezentanții SPP au descoperit la controlul de la poarta de acces cele patru gloanțe. Tânăra a afirmat că muniția reprezintă suveniruri de la o tragere.

Pe de altă parte, Jandarmeria a comunicat că îi caută pe manifestanții AUR care l-au agresat, tot de dimineață, în fața legislativului, pe fostul premier Ludovic Orban. De asemenea, o persoană din rândul manifestanților a agresat verbal un alt parlamentar, făptuitorul fiind deja identificat de jandarmi. În acest caz au început și demersurile pentru sesizarea organelor de urmărire penală, informează rador.

Leave a reply