duminică, septembrie 26

Dorel Visan: “Nu mă cheamă nimeni pe scenă!”

2
186

Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, maestrul a povestit despre împliniri, supărări, dar și viața lui discretă departe de București.

Dorel Vișan a vorbit cu cu o oarecare amărăciune despre beteșugul societății în care trăim și recunoaște că a fost vulnerabil în fața unor decizii care nu i-au aparținut.

Oamenii și-au schimbat felul de gândi… în rău! Peste 20 de ani lumea nu va fi prea grozavă”, este de părere unul dintre cei mai iconici negativi de pe marele ecran românesc (n.r. pentru rolul senatorului Vârtosu).


Dorel Vișan este un om extrem de dedicat, și nu doar actoriei, ci și ecologiei. A ales să stea cât mai mult departe de București.

Eu nu am timp liber, fac mai puțină cultură, în schimb fac agricultură. Am o grădină și o seră de care mă ocup, lângă Cluj. Nu mănânc decât legume cultivate de mine”, ne-a mărturisit actorul.

2 comments

  1. MAITRE 11 august, 2021 at 10:01 Răspunde

    Din pacate asta este purul adevar valorile noastre nationale sunt lasate intr-un colt de umbra sa se asterne praful si uitarea a ceea ce am fost candva .

    Din pacate asa moare un popor , neomarxisti il ucid sistematic prin metode simple.

    Trebuie sa realizam ca traim in alta lume si dupa ce anumiti oameni exceptionali vor pleca de aici nimeni nu le va simti lipsa.

    Cine a murit ? ….. a da ,…. era batran ia venit timpul , in fine ce sa zici si-a trait viata si-a mancat malaiul acum sa ne lase cu ale noastre ar zice unii.

Leave a reply