vineri, septembrie 24

Donald Trump: “Zuckerberg ”obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe în fund, iar eu ziceam ‘Oh, e bine!”

0
72

Fostul preşedinte american Donald Trump s-a dezlănţuit joi împotriva reţelelor de socializare care i-au blocat conturile, afirmând despre cei care le conduc că sunt ”bolnavi” şi promiţând o puternică acţiune în justiţie împotriva lor.

”Dăm în judecată Twitter, Facebook, Google. Îi dăm în judecată pe toţi, un proces colectiv. Pe oricine vrea să se alăture îl rog să ni se alăture”, a spus Trump într-un interviu acordat jurnalistului Greg Gutfeld de la postul Fox News şi difuzat parţial joi, relatează Dailymail.


”Aceşti oameni sunt bolnavi”, a adăugat fostul preşedinte republican, cu referire la cei care conduc reţelele de socializare, în special directorul Facebook, Mark Zuckerberg, pe care l-a atacat cu precădere.

“Zuckerberg ”obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe în fund, iar eu ziceam ‘Oh, e bine. Îl am pe şeful Facebook venind cu încântătoarea sa soţie (Priscilla Chan)’. Veneau şi luau masa cu mine la Casa Albă. Şi acum vedeţi ce-mi fac mie şi republicanilor (blocaţi pe Facebook) şi este un fel de nebunie. Dar în acest mod lucrează lumea”, a spus Trump.

Leave a reply