Donald Trump supraveghează SUA din noul său birou inaugurat la Miami

 Familia Trump locuiește în reședința “Mar a Lago", din Palm Beach, Florida.
0
694

Trump creează „biroul fostului președinte”

 

„Biroul fostului președinte” va fi responsabil de gestionarea corespondenței oficiale a lui Trump, a declarațiilor publice, aparițiilor și activităților acestuia.

 

MIAMI.- În conformitate cu tradiția existentă, fostul președinte Donald Trump a anunțat crearea unui birou care, din Florida, își va gestiona agenda și relațiile publice, confom diariolasamericas.com.

 

 

Biroul ex-mandatarului, numit oficial Biroul Fostului Președinte, va fi „responsabil de gestionarea corespondenței oficiale a lui Trump, a declarațiilor publice, a prezentărilor și a activităților acestuia.

„Trump va fi întotdeauna un campion pentru poporul american”, a fost lozinca acestuia la proclamarea biroului, după canalul CBS.

Fostul președinte și soția sa, Melania Trump, au părăsit Casa Albă pe 20 ianuarie, cu câteva ore înainte ca Joe Biden să preia președinția țării.

 

 Familia Trump locuiește în reședința “Mar a Lago”, din Palm Beach, Florida.

 

El presidente Donald Trump y la primera dama Melania Trump se dirigen hacia el Marine One en la Casa Blanca el miércoles 20 de enero del 2021 en Washington. Trump se dirige a su resort Mar-a-Lago Florida.

Donald & Melania Trump. foto: AP/Alex Brandon

 

Inaugurarea biroului fostului președinte respectă tradiția creării unui organism care să se ocupe de problemele liderilor ieșiți, care la rândul lor primesc fonduri federale pentru a-și dezvolta programele.

Printre problemele pe care le dezbate biroul fostului președinte se numără pregătirea și alocarea fondurilor pentru crearea bibliotecii prezidențiale care trebuie să poarte numele fostului președinte.

Leave a reply