”Domnule Prelipceanu, mă enervați! Îmi puneți aceeași întrebare ca nevasta!”. Război Băsescu-Barna

0
1826

Europarlamentarul Traian Băsescu a avut o intervenție spontană, la Digi 24, atunci când a fost întrebat de jurnalistul Cosmin Prelipceanu de ce a decis să candideze la Primăria Bucureștiului.

Domnule Prelipceanu, mă enervați! Îmi puneți aceeași întrebare ca și nevastă-mea: ce te-a apucat să candidezi la Primăria Capitalei?

 – Și ce i-ați răspuns?

”Păi spun așa: eu sunt bine aici, la Parlamentul European, am diurnă, am o pensie de o mie și ceva de euro după mandat… Dar simt că nu am terminat al doilea mandat. Am câștigat alegerile și peste câteva luni m-am urcat în mașină și am plecat la Cotroceni. E o nemulțumire pentru mine că nu mi-am terminat treaba la București.”, a spus Băsescu.

Fostul președinte a spus că, în campania electorală, nu va ataca PNL și nici pe Nicușor Dan, dar nu a exclus atacul la adresa USR și a liderului său, Dan Barna.

Puțin mai devreme, tot la același post TV, Dan Barna a vorbit și el despre candidatura lui Traian Băsescu.

„Vreau să fiu foarte clar. Traian Băsescu reprezintă o parte, o bucată din istoria Bucureștiului, cu bune și rele. Reprezintă istoria. Viitorul pentru București, viitorul pentru noul București se numește Nicușor Dan”, spune liderul USR, care a adăugat că intrarea în cursă a lui Băsescu îl defavorizează pe Nicușor Dan.

„O ajută pe doamna Firea, fără îndoială. Toți cei care nu îl susțin pe Nicușor Dan o susțin direct sau indirect pe Gabriela Firea”, a mai adăugat Dan Barna.

Leave a reply