sâmbătă, ianuarie 29

DOCUMENT. AUR, kaput! Dovada că George Simion lucrează cu oamenii lui Ion Iliescu, care au călcat pe cadavrele eroilor Revoluției

0
7665

Planul Rusiei nu a reușit. AUR, partidul susținut de Moscova, a păcălit la început destui oameni de bună-credință, care s-au lămurit însă rapid ce hram poartă George Simion atunci când au început să iasă la iveală ce se ascunde în spatele lui.

Mircea Chelaru, înainte la FSN-ul criminal, acum la AUR

Urcat rapid pe valul extremismului politic de tip Partidul România Mare – o nenorocire pentru societatea noastră, mai bine de 20 de ani – George Simion s-a înconjurat la vârf de figuri interlope și personaje care ar fi trebuit să fie la pușcărie, pentru crimă, nu pe listele de partid, dacă România nu stătea decenii sub cizma PSD, urmașul PCR, la umbra căruia a apărut AUR.

Jurnalistul Mălin Bot a dezvăluit recent că lângă George Simion și-au făcut apariția personaje din lumea interlopă, dar a punctat un lucru extrem de grav: asocierea lui George Simion cu crimele din decembrie 1989:


Iată ce a scris Mălin Bot pe Facebook:

Mălin Bot

”Interlopul din Oradea nu e singurul penal de pe listele AUR. La Argeș e candidat un condamnat penal, traseist și cu legături cu Rusia.

Generalul Mircea Chelaru a fost condamnat in lotul generalilor Armatei care au furat case din proprietatea Ministerului Apărării Naționale.
Este și traseist politic, în anul 2002, a intrat în Partidul Unității Națiunii Române (PUNR). A fost ales la data de 16 martie 2002 în funcția de Președinte al Consiliului Național al PUNR, iar pe 11 mai 2002 devine președintele partidului.
În urma fuziunii prin absorbție a PUNR cu Partidul Conservator, partidul proprietate personală a pușcăriașului Dan Voiculescu, ce a avut loc la data de 19 ianuarie 2006, Mircea Chelaru devine vicepreședinte al PC.
Apoi a zburat din PC și a fondat Partidul Neamul Românesc cu Ninel Peia. Acum a aterizat pe listele AUR de la Argeș.
Practic AUR = PSD = penali, traseiști, corupți, interlopi”.

Chelaru a fost avansat de urgență de FSN-ul lui Ion Iliescu

Numele actualului candidat AUR apare pe listele oamenilor de încredere ai lui ion Iliescu din decembrie 1989 (sursa: captură Podul.ro)

Dar numele lui Mircea Chelaru apare și într-o investigație a jurnaliștilor de la Podul, care publică și documente ce probează legăturile candidatului AUR cu crimele din decembrie 1989.

”Astăzi vă prezentăm cazul generalului Mircea Chelaru, primul pe lista AUR Argeș de candidați la Camera Deputaților, care a făcut parte la rândul său din aparatul represiv contra revoluționarilor, motiv pentru care în data de 29 Decembrie 1989 a fost avansat de urgență de FSN-ul lui Ion Iliescu de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel”, scriu ziariștii.
”Concret, Mircea Chelaru a beneficiat, precum și alți profitori, de o recompensă bănească, în cazul lui în cuantum de 1000 de lei, așa cum veți vedea în ultimul document prezentat. În timp ce criminalii luau bani pentru “faptele eroice”, românii donau sume considerabile de bani din salariile lor către Fondul Libertatea, destinat sprijinului familiilor eroilor martiri, tratării răniților și marilor mutilați”, mai dezvăluie Podul.

captură Podul.ro

 

Leave a reply