sâmbătă, iunie 15

Divorțează? Melania Trump a ajuns la capătul răbdării cu ”nebunul de la Casa Albă”!

1
2195

După câteva nopți agitate imediat după alegeri, democratul Joe Biden a câștigat după ce și i-a asigurat pe cei 20 de delegați electorali din Pennsylvania, statul-cheie cu cei mai mulți electori, așa că în ianuarie  2021 va prelua președinția Statelor Unite de la un Donald Trump.

Acesta refuză pentru moment să se recunoască învins, deși toată lumea, inclusiv persoane din familia sa, s-au săturat de circul acestuia cu ”fraudarea” votului.

Prin aceste acuzații grave, Trump a devenit primul președinte din istorie care pune la îndoială corectitudinea celui mai respectabil sistem electoral din lume, ce și-a dovedit integritatea de-a lungul a secole întregi când niciun candidat la președinție nu și-a permis să-și acuze țara de fraudă electorală.

Asta a pus gaz pe foc nu doar în relația dintre Trump și majoritatea din Partidul Republican, ci și în interiorul familiei sale, unde încăpățânarea lui Trump de a distruge credibilitatea Americii din interior (cel mai mare serviciu făcut de cineva vreodată Rusiei lui Putin) l-ar putea costa pe ”nebunul de la Casa Albă” – ștampilă pusă lui Trump de colegi de-ai săi de partid – chiar căsnicia!

Potrivit unui fost asistent de la Casa Albă, relația dintre actualul (încă) președinte și Melania Trump, soția lui, „este o căsătorie foarte ciudată, te-ar înnebuni, uneori se plac, dar alteori se pare că ea simte repulsie față de el”.

Aparent, acum că republicanul a pierdut alegerile, fostul model devenit Prima Doamnă a Americii ar „număra minutele pentru a putea divorța de Donald”.

Întrebarea este, de ce nu a făcut-o înainte de a părăsi Casa Albă? Potrivit lui Omarosa Manigault, fostul consilier al Melaniei, aceasta se datorează faptului că Trump i-ar fi propus o modalitate de a-i răsplăti umilința, relatează ziarul AS.

Soţia preşedintelui american Donald Trump, Melania, îl sfătuieşte pe liderul de la Casa Albă să accepte înfrângerea la alegerile din această săptămână, notează CNN, citând o sursă din anturajul primei doamne a SUA.

”Prima doamnă Melania Trump s-a alăturat corului din ce în ce mai mare al celor din anturajul preşedintelui Trump care îl sfătuiesc că a sosit momentul ca el să accepte înfrângerea”, se arată pe site-ul cnn.com.

Melania Trump nu a făcut vreun comentariu public cu privire la alegeri, însă în privat şi-ar fi spus opinia, a precizat sursa citată.

Presa americană a anunţat, sâmbătă, că Joe Biden este câştigătorul alegerilor pentru fotoliul de la Casa Albă, iar de atunci numeroşi lideri ai lumii i-au transmis democratului mesaje de felicitare.

Donald Trump refuză însă să accepte înfrângerea şi denunţă o fraudă electorală care ar fi dus la victoria rivalului său, fără să prezinte absolut nicio dovadă.

Pentru așa ceva, lideri din Partidul Republican au început să-l acuze pe Trump de ”nebunie”.

VEZI ȘI:

Și tu, Melania? Până și soția lui Trump s-a săturat de nebunia cu fraudarea alegerilor din SUA!

Marian Godină, revoltat după ce Ingrid Mocanu (Antena 3, RTV) a râs de moartea unui polițist

Mesajul lui Iohannis pentru Biden. România întoarce pagina Trump și se apropie și mai mult de SUA

 

1 comment

 1. Ladislau Czika 10 noiembrie, 2020 at 15:33 Răspunde

  Laurențiu, să nu pățești ca „Geoană, cu dragostea mea”
  Graba strică treaba…
  Nu zice „hop” până n-ai sărit gardul…
  Șefii din UE au felicitat un nimeni…
  Și Iohannis a fost printre primii … și tot el va fi primul care va linge unde a scuipat …
  Se va demonstra asta până de Sf. Nicolaie
  (să nu uiți până de Sf. Nicolaie ce am scris eu aici , adică Trump va fi președinte al USA!)

Leave a reply