Diferența dintre Mălin Bot și George Simion. Acum 3 ani, jurnalistul era săltat de jandarmi, la PSD. Liderul AUR cocea planul ”Ciumei Roșii”

1
5760

Liderul partidului rusofil cu nume prescurtat AUR (zis și ”Alianța Unirii cu Rusia) a apărut în spațiul public ”lipindu-se” de oameni cu nume și imagine de apărători ai românilor, cum este și jurnalistul de investigații Mălin Bot.

Bot era cunoscut deja pentru implicarea sa civică pentru apărarea justiției, în perioada de tristă amintire 2016-2020, când Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au pus la cale scoaterea de facto a României din UE (ROMEXIT).

În tot acest timp, Simion a încercat să-l copieze pe jurnalist și să-l ”fileze”, pentru a deprinde de la el forme de comunicare menite să-i pună în aplicare un plan perfid, la care liderul AUR lucra de la începuturi, dar care fusese ascuns opiniei publice din România.

Era vorba despre înființarea unei grupări tip ”fratele mai mic” al PSD, dar formate după modelul fostului PRM. Scopul ei: câștigarea electoratului naționalist radical, inclusiv a publicului anarhist-isteric, pentru a-l folosi apoi împotriva României ca sursă de destabilizare internă.

Folosindu-se diabolic de oameni și fiind finanțat din surse obscure, George Simion a reușit să pună pe roate, în ultimii trei ani, o mișcare foarte periculoasă pentru stabilitatea internă a României.

Vedem acum ce se întâmplă la ultimul pelerinaj din județul Constanța, unde avocata Șoșoacă (candidată pe listele AUR) și ÎPS Teodosie (prietenul infractorului Radu Mazăre) au provocat o situație tensionată care riscă să degenereze în orice clipă, totul în numele unui Dumnezeu confiscat politic, precum drapelul național pe care tovarășii lui Simion și Șoșoacă au lipit mizerabil sigla ”AUR”.

Cu alte cuvinte, pariul lui George Simion pentru fragmentarea României din interior, a fost câștigat.

Între timp, Mălin Bot și-a văzut de treabă. S-a lămurit rapid care era misiunea liderului AUR și a început să spună românilor adevărul despre George Simion: anume că este liderul unei grupări promovate intens de propaganda rusă, al cărei scop este să ajute din umbră PSD pentru a reveni la butoanele României, ca în ultimii 30 de ani, pentru a-i ”mulge” și mai mult pe români.

Dar azi, diferența dintre Mălin Bot și George Simion s-a văzut și mai bine într-o știre Agerpres de exact acum trei ani.

”Jurnalistul Mălin Bot, care protesta luni în faţa sediului PSD, a fost ridicat de jandarmi după ce aceştia i-au cerut în mod repetat să părăsească locul”, este începutul știrii pe care o puteți citi integral AICI.

De ce e importantă această amintire? Pentru că ea ne arată bătălia din România, dintre cei care se prefac că sunt patrioți credincioși (George Simion) și cei care nu au intrat în politică pozând în mari apărători ai valorilor neamului, dar au rămas patrioți demni, în ciuda tuturor suferințelor, apărând adevărul și valorile acestei nații mult-încercate.

Și apropo de jandarmi, în timp ce Mălin Bot a fost brutalizat pentru că lupta împotriva dușmanilor justiției, George Simion și oamenii lui din AUR sunt lăsați și azi să încalce legea la vedere, fără să pățească nimic.

Paralela Mălin Bot-George Simion are sens și în prag de 1 Decembrie. Jurnalistul a onorat România la ziua ei, făcându-și pur și simplu meseria în toți acești ultimi trei ani scurși din ziua în care era săltat de jandarmi la sediul lui Dragnea, pe când liderul AUR a servit României, de Ziua Națională, un mare și periculos cadou otrăvit, pe care românii l-au botezat sec: ”Alianța Unirii cu Rusia”.

Nu întâmplător, liderul AUR este veșnic lăudat în Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului, în timp ce Mălin Bot este întotdeauna ”torpilat” de condeierii Moscovei.

Este ceva ce românii în imensa lor majoritate au înțeles deja, în ciuda asaltului fără precedent pus la cale de hoardele AUR, pentru sabotarea țării chiar în pragul Zilei Naționale.

Planul lui George Simion pus la cale acum trei ani cu prietenii lui de la răsărit, a reușit, însă doar parțial. Au creat acest pui monstruos al ”Ciumei Roșii” numit AUR, dar l-au născut pe jumătate mort. Pe 6 decembrie, românii adevărați vor da adevărul pe față. 

La Mulți Ani, România!

VEZI ȘI:

Mălin Bot, o nouă lovitură dată mafiei AUR. Filiera Lazarus-Cataramă-Mircea Diaconu-Dan Voiculescu-Tudorache-Adrian Năstase-Bittman-Teodosie

VIDEO. Delirul satanist al militanților AUR, acești PSD-iștii care pozează în creștini: ”Pe Alexandra Măceșanu ați lăsat-o s-o violeze”!

Trupele AUR, ca tancul sovietic! ”Au început să ne scuipe, să țipe, să ne înjure, să huiduie!”

 

Leave a reply