sâmbătă, septembrie 25

Diana Șoșoacă o întâlnire cu urșii: pe Transfăgărășan

0
67

Senatoarea Diana Șoșoacă a postat pe pagina sa de Facebook o filmare pe Transfăgărășan, acolo unde a întâlnit o ursoaică cu mai mulți pui. La un moment dat aceasta intră într-o ceartă cu câțiva localnici care veniseră să alunge animalelescrie Ziare.com

„Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici”, explică fosta senatoare AUR.


„Problema este că ar trebui hrăniți. S-a găsit aici un urs mort de foame iar un alt pui cu capul crăpat de un topor”, a susținut aceasta politizînd apoi problema urșilor vorbind de „ursul Arthur” și de faptul că „ne vindem țara”.

Aceasta susține că urșii erau hrăniți înainte de ocoalele silvice din țară iar acum sunt lăsați să flămânzeasca special pentru a fi împușcați după ce vin în căutarea hranei la casele oamenilor.

În momentul în care doi localnici sosesc să alunge urșii cu petarde, senatoarea le reproșează că în loc să-i hrănească îi sperie. „Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, le reproșează aceasta.

Leave a reply