Desființați CNA! Atacul la Oreste și Rareș Bogdan arată că PSD suge încă banii statului prin instituții-parazit

0
1518

Colonelul de jandarmi Cătălin Paraschiv, supranumit “Fantoma albă”, unul dintre principalii coordonatori ai represaliilor sălbatice instrumentate de Dragnea și acoliții săi pe 10 august 2018, împotriva manifestanților anticorupție, a făcut plângere la CNA împotriva lui Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu. Colonelul s-a plâns de afirmațiile acestora într-o emisiune de la Realitatea Plus, luna trecută.

În urma plângerii colonelului – care nici azi nu a plătit pentru abuzurile sale, deși la dosar s-au depus inclusiv mărturii video ale fărădelegilor sale –, postul de televiziune a fost amendat cu 10.000 de lei.

Prin acest ultim atac la presa liberă, CNA demonstrează din nou că este o instituție 100% PSD-istă, așa cum a fost aproape dintotdeauna. De aceea, viitoarea guvernare trebuie să taie în carne vie și să desființeze această cloacă a ”ciumei roșii”, ca și cu Avocatul Poporului și alți paraziți pe bani publici.

Conform Pagina de Media, la CNA au fost judecate afirmațiile făcute la Realitatea Plus, pe 10 august 2020, de moderatorul Oreste Teodorescu și invitații săi, Rareș Bogdan și Andrei Caramitru.

Ce au declarat ”dușmanii” PSD în emisiunea folosită de CNA pentru sancțiuni

Oreste Teodorescu (realizator): „Hai să revenim la 10 august. Tu ţi-ai explicat vreodată cum de-a dispărut din paginile dosarului cu desăvârşire «Fantoma albă». Acel diliman îmbrăcat în alb, marele alb cu eşarfă neagră, care dădea ordine pentru a fi călcaţi în picioare nişte oameni nevinovaţi. El nici măcar nu figurează în dosar… ca nimic… e chiar o fantomă. (…) Procurorul Doru Stoica, o rușine pe obrazul magistraților români. Sinistrul personaj care ar trebui exclus urgent din corpul procurorilor a comis abuzuri peste abuzuri în instrumentarea dosarului 10 august cu ecopul evident de a exonera șefii Jandarmeriei. (…) Să vină acest procuror infect și să claseze dosarul comițând un șir de abuzuri care, practic, s-au mai întâlnit doar prin anii ’50 când Securitatea venea cu Volga neagră, te lua și a doua zi rudele tale primeau, așa, o notificare că ai răcit și că pe drum ai și murit. (…) Vine un procuror diliu și clasează dosarul «10 august». (…) Nu, dar firul narativ e simplu… cercetăm pe cei care au primit ordinul ca cei care au primit ordinul să nu indice judecătorului cine a dat ordinul… nu-i luăm pe șefii Jandarmeriei care au dat ordinul ca să nu ne indice decidentul politic care a dat ordinul și, de fapt, este o întreagă mușamalizare a unui grup infracțional politic care a pus mâna pe PSD și apoi a încercat să pună mâna pe toată România… și nu mă ascund după deget să spun că este grupul infracțional Scroviștea cu Vâlcov, cu Dragnea, da?, cu Carmen Dan, cu nefericita de păpușică nevorbitoare… doamna Dăncilă… și așa mai departe“.

Rareș Bogdan (prim-vicepreședinte PNL și invitat în emisiune): „Voi spune şi cine l-a scos din dosar si cine îl protejează pe Cătălin Paraschiv! (…) A fost adus de acasă pentru a coordona opresiunea de acolo!“.

Andrei Caramitru (invitat): „Sistemul în sine e putred de la A la Z… atât în Ministerul de Interne, cât și în Ministerul de Justiție. Legislația penală e complet distrusă… avem un CCR și un Avocat al Poporului… și-mi măsor cuvintele… sunt infiltrați ruși, sunt spioni ruși, da? Și chiar îi rog să mă dea în judecată pentru ce spun, da?“.

Leave a reply