Demisia lui Cioloș atrage un val de plecări din USR. Ce declara purtătorul de cuvânt al acestui partid

0
1070

„Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului, că  Îîn ultimele două săptămâni au plecat din partid în jur de 400 de membri și au intrat în USR alte 100 de persoane”, scrie site-ul Ziaristii

Autorul articolului ne informează că „purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului, că  Îîn ultimele două săptămâni au plecat din partid în jur de 400 de membri și au intrat în USR alte 100 de persoane.”

 

Moșteanu nu a interpretat această informație, nelegând pierderea a aproape 300 de membri (400-100) de demisia lui Dacian Cioloș din funcția de președinte al partidului și preluarea interimatului de către vicepreședintele Cătălin Drulă.

 

 

În schimb, Moșteanu a menţionat că datele nu sunt actualizate, iar în cursul zilei va primi informaţii complete.

„La o primă vedere, pare că de la 1 februarie până astăzi au plecat aproximativ 400 de colegi şi au venit aproximativ 100 de colegi noi. Plecarea oricărui coleg este un moment trist pentru noi şi eu le mulţumesc tuturor celor care au ales să-şi dea din timp, o secundă, un minut, o zi din viaţă, pentru acest partid. Cred în continuare că noi suntem soluţia cea mai bună pentru viitorul României. Îl aştept alături de noi pe fiecare român care crede că USR este soluţia bună pentru viitorul României. E un moment complicat pentru partid. Aşa cum am trecut de multe ori peste momente complicate, o să trecem şi peste acesta. Am încredere în colegii mei şi în solidaritate”, a spus purtătorul de cuvânt al USR.

Sursa: Ziaristii.com

Foto coperta: Cdep.ro

Leave a reply