sâmbătă, octombrie 16

De ce se va vaccina CTP. Jurnalistul îi face zob pe Monica Pop și pe antivacciniști – ”viruși bipezi foarte periculoși”

1
1152

“Există o serie de cetăţeni care nu au de gând să se vaccineze, în cazul în care – şi e destul de limpede că vom avea acest vaccin. Dar nu numai asta – că dacă ar fi numai asta, tot ar fi bine – dar care fac şi o propagandă sălbatică împotriva acestui vaccin printre ceilalţi cetăţeni, fac o propagandă feroce printre cetăţenii care, unii dintre ei, au o atitudine pe care eu o înţeleg, nu e de condamnat. Spun: domnule, vreau să mă lămuresc, să vedem datele, să întreb, vedem cum funcţionează, ce spun specialiştii”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi 24.

CTP a spus că se va vaccina împotriva Covid-19, deoarece are încredere în noul vaccin care va avea toate aprobările organismelor europene. dar este efectiv scandalizat de agenții fake news din grupuri antivacciniste.


Sunt aceşti viruşi bipezi foarte periculoşi care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel naţional. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmaţii afectează siguranţa naţională. De pildă, avem o declaraţie a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. Ce spune, la televizor, în văzul ţării: Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul şi fac toţi. Faceţi copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani. Dânsa vorbeşte despre leucemie, virus şi vaccin şi mai înainte vorbeşte despre inducţie genetică: vaccinul produce inducţie genetică. Nu ne spune ce înţelege dânsa prin inducţie genetică. Vorbeşte despre domenii ale ştiinţei medicale, genetică, oncologie, hematologie, virusologie epidemiologie. Toţi medicii profesionişti din aceste domenii sunt făcuţi afiş. Această doamnă oftalmolog îşi bate joc de colegii ei de breaslă din toate aceste domenii”, a declarat CTP.

Cea mai periculoasă grupare antivaccinistă și conspiraționistă este cea din jurul AUR, botezată ”Alianța Unirii cu Rusia” – formațiune condusă de rusofilul George Simion.

Acțiunile de stradă ale AUR sunt tolerate de forțele de ordine, deși încalcă regulile sanitare și pledează pentru infectare în masă prin coronavirus, urmare a mesajelor lor împotriva măsurilor de protecție anti-pandemie.

”Am o propunere: toți cei care se infectează să nu mai sune la 112”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat dur după ce mai multe înalte figuri bisericești au murit de COVID. Reacția sa vine după ce ÎPS Teodosie a pledat în continuare pentru pelerinaj de Sfântul Andrei, în ciuda faptului că nu mai există locuri la Terapie intensivă.

”ÎPS Teodosie zice că trebuie să vină toți românii la Peștera Sfântului Andrei. Auzi, pelerinajul e vaccinul lui Dumnezeu! Oamenii ăștia nu înțeleg. Am o propunere pentru ei: toți cei care se infectează să nu mai sune la 112. Să sune la Arhiepiscopia Tomisului și să răspundă Înalt Prea Sfințitul Mache. Că e trimisul Domnului. Le va pune mâna pe cap și îi va degaja pe loc. S-ar putea să se ajute mai întâi pe sine. Nu numai starețul Ghelasie, care zicea că nu există COVID. Dar însuși Patriarhul Serbiei a murit de COVID. A ținut o slujbă pentru Mitropolitul Muntenegrului, care ca și Ghelasie nu credea în COVID și vorbea de pelerinaj ca de vaccinul lui Dumnezeu. Vă întreb: de ce îngăduie Dumnezeu să se întâmple așa, dacă ei sunt oamenii lui Dumnezeu? Dacă m-ar omorî pe mine, n-ar fi nicio problemă, că eu sunt păcătos, dement. Dar pe oamenii ăștia, mitropolit, patriarh, stareț, cum de-i lasă Dumnezeu să moară?”, a spus CTP la Digi 24.

1 comment

Leave a reply