sâmbătă, iulie 31

Daniel Tudorache: „Sper ca într-un sfert de oră să scăpăm de Vlad Voiculescu. E păcat că a trebuit să mai moară niște oameni ca să se întâmple acest lucru”

0
299

Defecțiunea de la “TIR-ul ATI” al Spitalului “Victor Babeș”, care a dus luni seara la moartea a 3 pacienți Covid, a fost salutată imediat cu satisfacție de Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1. Într-un comentariu postat pe contul său de Facebook, actualul deputat PSD își exprima speranța că “scăpăm de Vlad Voiculescu”. PSD și oligarhii se străduiesc să-l elimine pe ministru de la Sănătate încă din ianuarie, din prima zi a numirii sale în funcție.

„Sper ca într-un sfert de oră să scăpăm de Vlad Voiculescu. E păcat că a trebuit să mai moară niște oameni ca să se întâmple acest lucru. Mare păcat!”, a plâns, cu lacrimi de crocodil, fostul edil a Sectorului 1. Tudorache a legat tragedia de la “Victor Babeș” de numele lui Voiculescu fără să explice și de ce ar fi vinovat ministrul că s-a defectat instalația de oxigen a unității trimise acolo de Ministerul de Interne, prin Raed Arafat.

La ora 22.48, Tudorache a revenit, dezamăgit: “Oamenii mor în secțiile ATI, Vlad Voiculescu rezistă!”.


Cine regretă că n-a scăpat de Vlad Voiculescu: Daniel Tudorache e inculpat într-un dosar de trafic de influență și suspect în alte două, de luare de mită și de spălare de bani

Daniel Tudorache este inculpat de DNA pentru trafic de influență. În urma audierilor, el și soția sa (de care e divorțat formal, pentru a putea trece toată averea pe numele ei) au plătit o cauțiune totală de 1,2 milioane de euro ca să rămână în libertate.

El este, de asemenea, suspect în alte două dosare de corupție, pentru luare de mită și spălare de bani.

Fostul primar a devenit celebru în toată țara prin faptul că a plătit din banii publici anul trecut, în campania electorală, sute de spoturi video la posturi TV  pentru a se lăuda că a construit un spital care, în realitate, nu exista. El le prezenta telespectatorilor un film făcut pe computer, cu clădiri, saloane și facilități inexistente, “construite” virtual de un soft.

CNA a constatat înșelăciunea și a interzis prezentarea acelui spot video, dar decizia a venit tardiv.

După inculparea lui Tudorache de către DNA, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus că nu-l mai poate scoate de pe listele cu candidați social-democrați la Camera Deputaților, dar că va avea grijă să-i invalideze mandatul după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Sursa: ziaristii.com

Leave a reply